Παρασκευή, 03 Μαΐου 2013 18:56

Απάντηση κ. Πούλου σε Δ./Τ. του Νηρέα

Πριν μερικές μέρες αναρτήσαμε την πρόσληψη του κ. Μάκη Πούλου από τον Α.Ο. Σύρου.

Στο άρθρο μας βάλαμε και το βιογραφικό του έμπειρου τεχνικού το οποίο λάβαμε από τον ΑΟΣ.

Την επόμενη μέρα ο Νηρέας θέλοντας να διευκρινίσει ένα λάθος στο βιογραφικό του κύριου Πούλου για την χρονιά που ο Αταλανταίος προπονητής ήταν στον πάγκο των Ναουσαίων μας έστειλε Δελτίο Τύπου.

 

Πριν λίγο λάβαμε νέα επιστολή αυτή την φορά από τον ίδιο τον κ. Μάκη Πούλου ο οποίος ζήτησε να απαντήσει δημόσια στο Δελτίο Τύπου των παριανών.

 

Ακολουθεί η επιστολή του νέου τεχνικού του ΑΟΣ.

 

«Tην χρονιά ανόδου του Νηρέα όντως ήμουν προπονητής του έως τέλος Δεκεμβρίου του 2007 γιατί στην συνέχεια μου ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας μου. Αυτό έγινε ουσιαστικά εξαιτίας ενός άσχημου αποτελέσματος και ενώ η ομάδα ήδη ήταν στην πρώτη θέση λογω ότι  το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς είχαμε δουλέψει όλοι επαγγελματικά διοίκηση, προπονητής, παίκτες.

Η κόντρα μου όμως με έναν ''παράγοντα'' (ο οποίος παραμονή αγώνα πρωταθλήματος εκτός έδρας ξενύχτησε παίκτες σε δωμάτιο τριών από αυτούς πίνοντας όλη την νύχτα ουίσκι και άλλα οινοπνευματώδη ποτά), είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει το κλίμα το καλό που υπήρχε μέχρι τότε μεταξύ εμού και του λοιπού συμβουλίου.

Ο κόσμος θα δώσει τα ποσοστά συμμετοχής μου στην πορεία αυτή και όσον αφορά το υπόλοιπο εξάμηνο που δεν ήμουν προπονητής δεν έχω ανάγκη για ένσημα του ΙΚΑ γιατί προ πολλού έχω συμπληρώσει τα απαιτούμενα!

Προσωπικά είχα αναφέρει το παραπάνω διάστημα στον γραμματέα του ΑΟ Σύρου που συνέταξε το βιογραφικό αλλά αυτός εκ παραδρομής έγραψε για  όλη την χρονιά.

Εύχομαι στον Νηρέα καλή συνέχεια και να με συγχωρεί για το παραπάνω λάθος, που ούτος η άλλως όπως φάνηκε μόνο αυτό έκανα στο βιογραφικό μου.»

 

Με τιμή

 

 

ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΟΣ

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares