Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 00:01

ΕΚΤΟΣ Final Four η Σύρος 2002

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την Β’ φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος του Νομού Κυκλάδων, η Σύρος 2002 και οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου αγωνιστήκαν για τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια που θα οδηγούσαν στο Final Four στο νησί της Νάξου. Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες βολεύονταν και με την ισοπαλία, το τελικό 0-1 αποδεικνύει ότι στις κατηγορίες αυτές δεν υπάρχει σκοπιμότητα και ότι τα παιδιά μάχονται για την φανέλα όπως άλλοτε.

Σε ένα αρκετά μέτριο ποιητικά παιχνίδι οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο δίχως όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες. Παρόλα αυτά το γκολ του Σταφυλά στο 60’ έδωσε τη νίκη και πρόκριση στο final four της Νάξου και ταυτόχρονα το εισιτήριο στην ομάδα από την Άνδρο που αναζητούσε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Έτσι οι τέσσερις ομάδες που προκριθήκαν είναι οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου, Πας Νάξου, ΑΟ Πάρου και Αστέρας Κορθιου. Υπενθυμίζουμε ότι τη Παρασκευή και το Σάββατο 10-11/05/13 θα πραγματοποιηθούν οι δυο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός που θα στέψει τον Πρωταθλητή για το 2013. Περσινός κάτοχος είναι η ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου που είχε επικρατήσει με 6-0 του ΑΟ Μυκόνου.

Γενική εικόνα :

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι αλλά μπροστά σε βλέμματα αρκετών φίλων ( περίπου 100 ) που βρεθήκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Άνω Σύρου για να επιβραβεύσουν τα παιδιά για τις προσπάθειες τους. Οι διαιτητική τριάδα των κ. Ζαράνη, κ.Μουτάφη και κ. Τσιριγώτη ήταν εξαιρετική.

 

Το φιλμ του αγώνα:

Οι ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου ήταν καλύτερη και δικαία πηρέ την νίκη παρόλα αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Σύρου 2002 που προσπάθησαν για το καλύτερο και τερμάτισαν στη 3η θέση της Β’ φάσης .

Στα αγωνιστικά η πρώτη αξιόλογη φάση ανήκει στην ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου όταν στο 19’ ύστερα από σέντρα του Δεναξά, ο Γιαννισόπουλος θα κάνει ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά Φίλιππας θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Ένα λεπτό αργότερα και συγκεκριμένα στο 20’ πρώτη αξιόλογη φάση για την ομάδα της Σύρου 2002 όταν από εκτέλεση φάουλ του Φωτεινιά, ο Μουλίδης θα προσπαθήσει να πάρει τη κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από δεξί κάθετο δοκάρι του Κουλούρα.

Στο 24’ η πιο μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο μέρος ανήκει στη Σύρο 2002 όταν ο Περιστεράκης θα επωφεληθεί από το λάθος του Λουλού αλλά δεν μπορέσει ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο ερχόμενος όπισθεν Μουλίδης θα καταφέρουν να πλασάρουν σωστά και ανοίξουν το σκορ.

Στο 41’ η ομάδα του Ολυμπιακού φωνάζει για πέναλτι όταν ο Σταφυλάς θα ανατραπεί μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά ο κ. Ζαράνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 50’ ένα ωραίο σουτ στο ύψος της μεγάλη περιοχής θα μπλοκάρει εύκολα ο Κουλούρας.

Και ένα λεπτό αργότερα ο Σταφυλάς θα κάνει ένα εξίσου ωραίο σουτ αλλά δεν θα απειλήσει τον τερματοφύλακα της Σύρου 2002.

( 0-1) Το γκολ που θα κρίνει το παιχνίδι θα το πετύχει ο Σταφυλάς στο 60’ όταν θα πάρει την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ένα ψύχραιμο πλάσε θα γράψει το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65’ ο σκόρερ θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο σε αντίπαλο.

Σύρος 2002 (κ. Κάμπαξης): Φιλιππάς, Κόκας, Μήτσκας (70’ Δεσινιλωτης), Φωτεινιάς, Φώσκολος, Μπομπόσης, Περιστεράκης, Ζαφειράς, Μουλίδης, Μιχάλοβιτς ©, Πρίντεζης (55’ Κονδυλάς).

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (κ.Ρούσσος): Κουλούρας, Ψάρρας, Λουλούς, Αργυρός, Σταματίου (47’ Κουκούλης), Φουάσης ©, Καφτηράνης (70’ Σαμανίου), Γιαννισόπουλος (44’ Ξαγοράρης), Γκιουράι, Σταφυλάς, Δεναξάς.


 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares