Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 20:01

Έγραψε ιστορία η Μύκονος!!!!

Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του σημείωσε πριν λίγο ο ΑΟ Μυκόνου και μαζί με όλες τις Κυκλάδες πανηγυρίζουν την άνοδο για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.

Η Μύκονος ήθελε νίκη και μόνο νίκη έστω με ένα γκολ και αυτό έκανε. Ο Κανάρης άξιος αντίπαλος, κόντραρε στα ίσα και λίγο έλλειψε να κλέψει την χαρά της ανόδου δευτερόλεπτα πριν το τελικό σφύριγμα.

Στο πρώτο ημίχρονο παρότι οι Μυκονιάτες είχαν κόντρα τον αέρα μπόρεσαν να προηγηθούν με τον μπομπέρ Τσάλμας με κεφαλιά στο 25’ μέσα από τη μικρή περιοχή και έπειτα από λάθος έξοδο του Μονιώδη.

Στο 42’ ο Καπός έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν βγήκε στην αντεπίθεση όμως ο νεαρός επιθετικός του Κανάρη έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Άντερσον.

Το 2-0 έγινε στο 53’ όταν ο ΑΟ Μυκόνου κέρδισε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Κανάρη, ο Κεκελής με τα δυνατά του πόδια το εκτέλεσε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η Μύκονος έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 67’ να κλειδώσει τη νίκη όταν ο Βαλαμούτης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στο ύψος του πέναλτι όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ το Μονιώδης.

Στο 76’ ο Γρίγος που έγινε αλλαγή από τον κ. Δήμο Κάβουρα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πέταξε μπουκάλι στην εξέδρα που βρισκόντουσαν οπαδοί των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να ύπαρξη ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή. Ο Διαιτητής βλέποντας την κίνηση του ποδοσφαιριστή Γρίγου, του έδηξε την κόκκινη κάρτα.

Ο Κανάρης μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με τον Χωρεψιμά στο 83’ μείωνοντας σε 2-1 όταν μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Ατσάλης έκανε το σουτ ο Άντερσον έδιωξε και ο νεοεισελθόν παίκτης του Κανάρη στην επαναφορά με δυνατό σούτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Καπός έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν 94’ το πλασέ του μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Αντερσον.

Έντονη ήταν η παρουσία αρκετών φιλάθλων στις κερκίδες του Κόρφου. Αρκετοί και φίλοι του Κανάρη που ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή της ομάδας.

 

Διαιτητής: Σελίμος

 

ΑΟ Μυκόνου: (Παχατουρίδης Θ.) Άντερσον, Θεοδώρου, Κεκελής (87’ Τόσκα), Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μπαλής (85’ Καραντζάς), Ξένος, Βαλαμούτης, Πανέτας, Κυπριτίδης, Τσάλμας (86’ Γάτσος).

 

Κανάρης Νενήτων: (Κάβουρας Δ.) Μονιώδης, Βαϊντερλής, Χρουσάκης (61’ Ζεράϊ), Γρίγος, Πάλλας (46’ Λέσι), Κάργατζης, Σαμιώτης, Γιάκας (75’ Χωρεψιμάς), Σοβατζής, Ατσάλης, Καπός.

 

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ αλλά και βίντεο με τις καλύτερες φάσεις τα γκολ τους πανηγυρισμούς αλλά και δηλώσεις από τον ανταποκριτή του s.c. Αρχολέκα Βαγγέλη.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares