Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013 15:34

«Μπάμ» στην Άνω Μερά. Πρόεδρος ο Νίκος Σαντοριναίος!

Μετά από τις εκλογές του σωματείου της Άνω Μέρας, οι οποίες έγιναν την Κυριακή 16 Ιουνίου στο κοινοτικό διαμέρισμα, εξελέγησαν το 12μελές νέο διοικητικό Συμβούλιο.

Χτες 19 Ιουνίου στα γραφεία του Μυκονιάτικου Συλλόγου, έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. που εκλέχθηκαν σε σώμα αναλαμβάνοντας έκαστος τα καθήκοντά του.

Κατά την ομόφωνη πλειοψηφία εκλέχθηκε πρόεδρος ο κ. Νίκος Σαντοριναίος, ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά ονόματα του νησιού και αναμένετε να δώσει νέα πνοή στον Σύλλογο!

Πιο αναλυτικά το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τα εξής άτομα:

Πρόεδρος: Νίκος Σαντοριναίος (28)

Α’ Αντιπρόεδρος: Κων/νος Νικολουδάκης (16)

Β’ Αντιπρόεδρος: Αντώνης Πολυκανδριώτης (28)

Γεν. Αρχηγός: Μιχάλης Κουκάς (30) και Στέλιος Στυλιανός (15)

Ταμίας Α’: Λευτέρης Ροδόπουλος (22)

Ταμίας Β’: Γιάννης Μπεκραντώνης (36)

Γραμματέας: Π. Σταυρακόπουλος (42)

Έφορος: Γιώργος Καβαλέρος (20)

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Βαγγέλης Γαλούνης (17) και Γιώργος Παπουτσάς (13)

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης: Πέτρος Ασημομύτης (20)

 

Με Τζιώβα και τον Βασικό κορμό

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Πέτρος Ασημομύτης ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης μας τόνισε ότι: «Ο μανδύας του συλλόγου μας θα απλωθεί στους κατοίκους όλου μας του νησιού και γενικά του Κυκλαδικού αθλητισμού. Θέλουμε με όλη μας την ψυχή να σκορπίζουμε στον αθλητισμό μας αγάπη-υγεία, πρώτα στα παιδιά μας και σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον υγιή αθλητισμό, επίσης ευχαριστούμε τους μη εκλεχθέντες Ζαννή Χανιώτη, Βαρόνο Χριστόφορο, Διονύση Αυγουστίνο και Σταύρο Ασημομύτη και δηλώνουμε ότι τους θέλουμε κοντά μας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο με θα έχει επαφές με παράγοντες και μέλη του Συλλόγου με σκοπό να πείσει κάποια ‘άτομα να ασχοληθούν με τα κοινά του σωματείο μας.»

Βασικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή και τον πρώτο λόγο έχει ο Νίκος Τζιώβας και ο Βαγγέλης Τσιφούτης (γυμναστής) καθώς ήταν οι προπονητές που οδήγησαν τους κυανόλευκους τα τελευταία 2-3 χρόνια σε επιτυχίες με αποκορύφωμα την άνοδο στην Δ’ Εθνική. Στην συνέχεια το βάρος θα πέσει στο υπάρχον έμψυχο υλικό και θα γίνει προσπάθεια να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας.

TZIOVAS-SIMA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares