Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013 08:13

Ανακοίνωση ΑΟΣ για την απόκτηση του Ξυγκάκη

ΘΕΜΑ:AΠΟΚΤΙΣΗ ΞΥΓΚΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ο Α.Ο. Σύρου ανακοινώνει την Απόκτηση του 1,75μ αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ ποδοσφαιριστή Ξυγκάκη Αλέξανδρου του Αντώνιου με Ημ.γέννησης 5/6/1997 στην Νίκαια Αττικής.

Ο ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το Μονοετής (1ης ) διάρκειας συμβόλαιο στον Α.Ο. Σύρου παρουσία του Προέδρου της ομάδας Φώσκολου Γιώργου, του Αναπλ. προέδρου και Γεν. Γραμματέα Ραουζαίου Πέτρου και του Γεν. Αρχηγού της ομάδας Πύργου Θεόδωρου.

Η απόκτηση του Ξυγκάκη Αλέξανδρου προσδίδει ιδιαίτερη ποιότητα και ταλέντο στην ομάδας μας.

Ο Αλέξανδρος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις Κυκλάδες αν όχι το μεγαλύτερο στην ηλικία του.

Από 6-16 ετών αγωνιζόταν στην ομάδα των Νέων Ολυμπιακού – ΑΙΑ Σύρου σε όλα τα τμήματα.

Φέτος αγωνίστηκε βασικός στην ανδρική ομάδα του Αjax Σύρου.

Bασικό στέλεχος σε όλες τις ηλιακές ομάδες των Μεικτών ομάδων και βασικός στην Περιφερειακή ομάδα Αιγαίου (Προεπιλογή Εθνικής ομάδας).

Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο. Σύρου και τον ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ίδιον όσο και την οικογένειά του για την απόφαση τους να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλορίζικος, με μία γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά και μέσα από τον Α.Ο. Σύρου να εκπληρώσει τα ποδοσφαιρικά του όνειρα και η ομάδα μας να σταθεί ο προπομπός για το ακόμα μεγαλύτερο άλμα του στην ταλαντούχα καριέρα του.

Τέλος του ευχόμαστε η κάθε στιγμή στην ομάδα μας να του είναι μία νέα ευχάριστη εμπειρία και να αισθανθεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του απόλυτα δικαιωμένη για την επιλογή τους αυτή.

Όσο για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή μας Πάπιτση Γιώργο τον ευχαριστούμε για την μέχρι πρότινος συνεργασία του με την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα του ποδοσφαιρική ομάδα.

Τέλος ευχαριστούμε και την Διοίκηση του AjaxΣύρου για την επιτυχής ολοκλήρωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή μας Ξυγκάκη Αλέξανδρου και ευελπιστούμε σε μελλοντική μας νέα συνεργασία.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares