Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013 15:07

Καρακάσογλου: Καλό όνομα η Μύκονος

Ο Κώστας Καρακάσογλου, ένας από τους πέντε παίκτες που απέκτησε πρόσφατα ο ΑΟ Μυκόνου, μίλησε σχετικά με την μεταγραφή του στο sportcyclades.gr.

O22χρονος 1,75 ύψους χαφ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά πάνω από 40 συμμετοχές στην footballleague και 30 στην footballleague 2… ο ίδιος τόνισε ότι στον ΑΟ Μυκόνου του έκανε εντύπωση το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο με την καινούργια μου ομάδα, τον ΑΟ Μυκόνου. Εύχομαι, με τον προπονητή μου, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίοι με δεχτήκαν σαν οικογένεια, αλλά και με όλα τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα, να έχουμε μια καλή συνεργασία. θέλω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό».

Η οργάνωση της ομάδας ήταν κάτι που ώθησε τον νεαρό παίκτη να απαντήσει θετικά στον ΑΟ Μυκόνου: «Όταν μου ήρθε η πρόταση από τον ΑΟ Μυκόνου, έψαξα και πήρα πληροφορίες, που έλεγαν ότι ο ΑΟ Μυκόνου είναι ένα από τα ποιο νοικοκυρεμένα σωματεία στην Ελλάδα, καθώς όλα δουλεύουν ρολόι και οι άνθρωποι της ομάδας λύνουν άμεσα το όποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει».

Σκαλοπάτι στην καριέρα του θεωρεί ο παίκτης τον ΑΟ Μυκόνου: «Ένα επιπλέον κίνητρο για μένα είναι το ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στον όμιλο της Αθήνας, ο όποιος είναι και ο καλύτερος στην Ελλάδα. Έτσι αν η ομάδα πάει καλά, μαζί με αυτήν θα αναδειχτώ και εγώ, κάτι που ίσως φέρει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares