Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 20:34

Το "σπίτι'' του ΑΟ Σύρου

Δεν είναι μόνο τα μεταγραφικά, οι ακαδημίες και η οργάνωση που απασχολούν την, ώστε το ιστορικότερο σωματείο στο νησί να βρει ξανά την παλιά κοσμοπολίτικη αίγλη, την οποία διέθετε πάντα στην μακρόχρονη ιστορία του.

Έτσι λοιπόν η Λέσχη του Α.Ο. Σύρου, όπως την αποκαλούν η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας, είναι πλέον χρηστική, καθώς βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος και μετά τις απαραίτητες εργασίες που έγιναν είναι ανοιχτή για όλους τους Συριανού και ειδικά τους φίλους του ΑΟΣ.

Τα εγκαίνια της λέσχης, που βρίσκεται στο στενό της Οδού Βοκοτοπούλου θα γίνουν με την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Σύρου, στις 12 Αυγούστου. Προσωρινά το οράριο λειτουργίας είναι 18:00 με 20:00 το απόγευμα.

Να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότερη; Αυτό ο καταλληλότερος να το απαντήσει ήταν ο παλαίμαχος παίκτης και νυν τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Σύρου Αντρέας Φωτεινιάς, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική είναι η λειτουργία της λέσχης λέγοντας:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, σε όλους τους Συριανούς, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού πως η Λέσχη της ομάδας είναι πλέον σε λειτουργία και όσοι θέλουν μπορούν να την επισκεφτούν. Ίσως να λείπουν προς το παρόν οι τελευταίες πινελιές, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιον όσοι να μας επισκεφτεί και να δει από κοντά τα τρόπαια της ομάδας και να μιλήσουμε για της αναμνήσεις και το μέλλον. Παλιά όσο και νέα μέλη κάνουμε μία καινούργια αρχή και έχουμε στόχο ο κόσμος να αγαπήσει ξανά αυτή την ομάδα, που μας έχει κάνει».

GRAFEIA1GRAFEIA2GRAFEIA3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares