Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 00:24

Θύελλα πιο δυνατή από ποτέ

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του το νέο Δ.Σ της Θύελλας σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά, βάζοντας τέλος στα ανοιχτά σενάρια που αιωρούνται εδώ και κάποιο διάστημα στο νησί της Σαντορίνης.

Έτσι σε επικοινωνία που είχαμε με την Διοίκηση της ομάδας μα ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι ο Νίκος Καφίρης, ο οποίος θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Από εκεί και πέρα η Θύελλα συνεχίζει με τον Αντώνη Καντζέλη στον πάγκο της, ενώ η διοίκηση της ομάδας του Καμαρίου μας διαβεβαίωσε ότι, ο "Αρχισκόρερ" της Θύελλας και του 3ου ομίλου Μάρκος Φύτρος θα φορά και την επόμενη χρονιά να την φανέλα της Θύελλας.

Τέλος τα καλύτερα έρχονται για την Θύελλα, όπως υποστηρίζει η "καρδιά της ομάδας" Άννα Λυγνού, η οποία μιλώντας στο sportcyclades.gr είπε:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την συμμετοχή του στις εκλογές του Συλλόγου μας. Το νέο Δ.Σ θα έχει μια πολύ καλή πορεία, καθώς και όραμα υπάρχει και όρεξη για να γίνουν πράγματα. Οι κακοπροαίρετες φήμες που κυκλοφορούν δεν υφίστανται, καθώς η Θύελλα είναι μια μεγάλη ομάδα και έτσι θα παραμείνει. Οι χαμηλοί τόνοι που κρατάμε δεν σημαίνει ότι θα είμαστε αποδυναμωμένοι φέτος, ίσα-ίσα θα έλεγα ότι η ομάδα μας θα φανεί πιο δυνατή από ποτέ, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχουμε κάνει τις επαφές μας και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με νέο Δ.Σ η Θύελλα Ψηφοφορία για το μέλλον του Νηρεα »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares