Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 14:21

Εμπλοκή στις μεταγραφες των παικτών του Μαρπησσαϊκού.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που λάβαμε από τον Μαρπησσαϊκό, στις αρχές του καλοκαιριού υπήρξε συνάντηση μεταξύ των Δ.Σ. Μαρπησσαϊκού και Νηρέα στην Μάρπησσα.

Εκεί ο Νηρέας ζήτησε το ποσό των 4031 ευρώ για να επιστρέψει τα δελτία των παικτών του Μαρπησσαϊκού.

Το Δ.Σ. του Μαρπησσαϊκού απάντησε ότι η οικονομική διαφορά των δυο συλλόγων είναι διαφορετική με αυτό που έχει να κάνει με τα δελτία των παικτών. Στην συνέχεια ζητήθηκε οικονομικός απολογισμός από την τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά. Ο λογαριασμός που έλαβε από τον Νηρέα ήταν το ποσό χωρίς κάποια παραστατικά που να επιβεβαιώνουν το πραγματικό κόστος της χρονιάς.

 

Στην συνέχεια ακολούθησε το έγγραφο των παικτών του Μαρπησσαϊκού προς το ΔΣ του Νηρέα που ζητούσαν τα δελτία τους. Η απάντηση του Νηρέα ήταν άμεση.

 

Στις 21 Αυγούστου ο Μαρπησσαϊκός έκανε νέα συνάντηση με τον Νηρέα στα γραφεία του συλλόγου όπου τους ξαναζητηθήκαν τα δελτία. Στον ίδιο χώρο τον Μάρτιο του 2013, όταν ο Μαρπησσαϊκός εγγράφως σταμάτησε την χρηματοδότηση, δεσμεύτηκε ο Νηρέας μέσω του προέδρου του και του Γεν. Γραμματέα ότι τα δελτία θα είναι στην διάθεση του Μαρπησσαϊκού οποτεδήποτε τους ζητηθούν. Στις 21 Αυγούστου ο Μαρπησσαϊκός δεσμεύτηκε και εγγράφως προς το ΔΣ του Νηρέα ότι τον Σεπτέμβριο όπου δεν θα υπάρχει πίεση της τουριστικής περιόδου, θα συζητήσει στα γραφεία του Νηρέα, οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και λοιπά θέματα αυτής της διετούς συνεργασίας. Η αντιπροσωπία του Νηρέα δεν έφερε αντίρρηση σε αυτή την πρόταση και στις 22 Αυγούστου με έγγραφό του το ΔΣ, αυτή την φορά του Νηρέα φοβούμενο ότι ο Μαρπησσαϊκός δεν θα κρατήσει την δέσμευση που έκανε εγγράφως, τους καλεί σε συνάντηση που ορίζουν οι ίδιοι στις 24 Αυγούστου και ώρα 15:30 για επίλυση των θεμάτων.

 

Ο Μαρπησσαϊκός συμφώνα με το πιο κάτω έγγραφο, πιστεύει ότι εκβιάζεται με θύματα τους ποδοσφαιριστές του και καθιστά υπεύθυνους για τις πράξεις τους, τους ανθρώπους του Νηρέα.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, οι παίκτες του Μαρπησσαϊκού ήδη κινούνται για εξεύρεση της λύσης μέσω των νομικών δικαιωμάτων τους για παρακράτηση της αθλητικής ταυτότητάς τους. Επίσης το ΔΣ του Μαρπησσαϊκού θα κινηθεί μέσω του ασυμβίβαστου για το Δ.Σ. του Νηρέα.

 

Επιστολή Μαρπησσαϊκού 24 Αυγούστου 2013

Αίτημα: Επιστροφής δελτίων ποδοσφαιριστών Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ.

Κύριοι επανερχόμαστε ξανά με τρίτο έγγραφο και μετά από δυο συνάντησης να ζητήσουμε την περιουσία του συλλόγου μας, οπού διαχειριστήκατε δυο χρονιά στην άτυπη συνεργασία όπου είχαμε.

Τα δελτία είναι η αθλητική ταυτότητα των αθλητών  μας όπου αρνείστε πεισματικά να δώσετε και άταφου εκβιάζετε ώστε να σας δοθούν χρήματα, λέτε σε έγγραφο απάντηση προς τους αθλητές και στο Δ.Σ του ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ να σας σεβαστούν, κύριοι τους εκβιαστές δεν τους σέβεται κανείς εδώ και χρονιά, κύριοι παρακαλέσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους δεν το σέβεστε, κύριοι δεσμευτήκαμε να κάνουμε οικονομικό απολογισμό και λοιπά θέματα αυτής της συνεργασίας από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ οπού θα υπάρχει ο χρόνος και οι ένταση θα έχει σιωπήσει δεν το σεβαστήκατε, κύριοι οι αθλητές του συλλόγου μας με έγγραφο τους προς εσάς έκαναν γνωστό ότι δεν θα αγωνιστούν άλλου εκτός από εκεί οπού επιθυμούν δεν τους σεβαστήκατε, αλλά μέσο ηλεκτρονικών διασυνδέσεων προσπαθήσατε να τους εξαγοράσετε την θέληση τους, πως ζητάτε σεβασμό όταν δεν τον δίνετε εσείς.

Στηρίξατε μια ομάδα όταν προφορικός και έγγραφος ο ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ σταμάτησε να χρηματοδοτεί γιατί έμεινε στο περιθώριο από την αρχή και σας αξίζουν συγχαρητήρια, δεσμευτήκατε αλλά δυστυχώς δεν κρατάτε τον λόγο σας εκείνη την περίοδο ότι τα δελτία θα μας δοθούν όποτε θελήσουμε.

Ήταν οι ομάδα του χωρίου σας, ήταν η ομάδα οπού σας έκανε πρωταθλητές και δεν βρήκατε την δύναμη να ευχαριστήσετε τα παιδιά της Μάρπησσας και τον σύλλογο τους. Τώρα ζητάτε χρήματα αλλά τον Νοέμβριο αποδεχτήκατε ότι ο σύλλογος αδύνατη να χρηματοδοτήσει, γιατί τώρα και όχι τότε…!!! κατηγορείτε και διασύρατε συνεχώς το γεγονός σε ανήλικους αθλητές της Μάρπησσας, συνέντευξης, καφενεία ,γειτονίες και σε προσωπικές σελίδες σας στο facebook, όταν εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

Κύριοι 21/08/2013 σας καλέσαμε στα γραφεία μας, ήρθατε και αποδεχτήκατε την πρόταση οπού σας κάναμε την ίδια μέρα και εγγράφως για την δεσμεύσει μας στον οικονομικό απολογισμό, και αντί να προχωρήσουν η ενέργειες μας καλείτε εγγράφως 24/08/2013 σε συνάντηση οπού εσείς ορίζετε, χωρίς να ερωτηθούμε ώστε να κλείσουμε το θέμα, γιατί δεν το κάνατε πριν από τρεις μέρες, γιατί αποδεχτήκατε εκείνη την στιγμή την πρόταση, γιατί τηλεφωνικά κάνετε παζάρια στα ωφελούμενα οπού ζητάτε από τον σύλλογο μας και γιατί δεν κάνετε αντίλογο στην συνάντηση οπού είχαμε….;

Ο χρόνος περνά και μετά από τo έγγραφο της Ε.Π.Σ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 23/08/2013 για το θέμα τον μεταγραφών οπού πρέπει οι αιτήσεις να είναι στην Ε.Π.Ο πριν της 31/08/2013 σας καθιστούμε υπεύθυνους και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                                                   ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΜΑΡΟΥΣΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares