Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 14:35

Αναγέννηση: Με Φακίνο και Απειρανθίτη στους πάγκους

Με τον Γ. Φακίνο στην τεχνική ηγεσία, θα συνεχίσει και την νέα χρονιά η Αναγέννηση Νάξου, αφού ο νεαρός εξελίξιμος τεχνικός ήρθε συμφωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Γ. Κουτελιέρη και θα είναι αυτός που θα ηγηθεί τεχνικά της ομάδας του Αγερσανίου.

Επίσης συμφωνία για τις ομάδες νέων και παίδων, όπου την τεχνική ηγεσία, θα αναλάβει νέα ο Β. Απειρανθίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φακίνος ήδη έχει αρχίσει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε τις επόμενες μέρες να ξεκινήσει η προετοιμασία, που θα γίνει στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Ενωμένοι

Πάντως οι ιθύνοντες του σωματείου σε επικοινωνία που είχαμε θέλησαν να βάλουν τέλος στα σενάρια που ήθελαν την Αναγέννηση Νάξου να διαλύεται και τόνισαν ότι το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει, εκτός του Ντενίς Σάντα, ο οποίος μεταγράφηκε στον Πανναξιακό (του εύχονται καλή σταδιοδρομία) και του Αλέξη Καφετζή που ανανεώθηκε ο δανεισμός του στην Νίκη Αλίμου αφού. Μάλιστα όπως τονίζουν κανένας άλλος παίκτης δεν θα δοθεί σε καμία ομάδα. Μάλιστα οι άνθρωποι αναμένεται να αποκτηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να γίνει ακόμη ποιοτικότερο το ήδη πλούσιο ράστερ της ομάδας.

Στο δυναμικό της ομάδα επιστρέφουν οι Σιδερής Στέλιος και Ζανος Λουκάς που είχαν δοθεί δανεικοί στην Νίκη Αλίμου και Πανναξιακό αντίστοιχα, ενώ και ο Άλντο Μπρεγκαση, που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία.

Νέα διοίκηση

Πάντως θετικά είναι και τα μηνύματα που έρχονται και σε διοικητικό επίπεδο για τους Αγερσανιωτες, οι οποίοι μετά από ενέργειες του προέδρου κ. Κουτελιερη θα ενισχυθούν και διοικητικά. Γενικός Αρχηγός θα αναλάβει ο Μάριος Καλογειτονας, ο οποίος αναμένεται να είναι επικεφαλής όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος πιθανότατα Θα τον πλαισιωθεί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, Β. και Φ. Κουτελιερη, Γ. Δελιμαρη και Γ. Παπαδάκη.

Τέλος, από την διοίκηση καταβάλλεται προσπάθεια, η νεολαία του χωριού και παλιά στελέχη να έρθουν κοντά στην ομάδα, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαδικασίες, ώστε η ομάδα να ονομαστεί ξανά Α.Ο. Αγερσανίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares