Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013 03:04

Αναβολή στα φιλικά ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου

Ματαιώθηκαν τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια μεταξύ του ΑΟ Σύρου και του ΑΟ Μυκόνου.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν ορίσει δύο φιλικούς μεταξύ τους αγώνες, που θα γινόταν στις 28 Αυγούστου στη Σύρο και στις 1 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο.

Ο λόγος της αναβολής θεωρείτε εξαναγκαστικός, καθώς ο ΑΟ Μυκόνου έχει πολλούς παίκτες τραυματισμένους, που σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των ντόπιων δεν καθιστούν δυνατή την διεξαγωγή φιλικών.

Ο προπονητής του ΑΟ Μυκόνου κ. Παχατουρίδης βρίσκετε ξαφνικά μπροστά σε μεγάλα προβλήματα, καθώς πλέον καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ ενόψει και του αγώνα Κυπέλλου που θα δώσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη πλευρά, μετά την εξέλιξη αυτή ο ΑΟ Σύρου προσπαθεί να κλείσει νέα φιλικά παιχνίδια, συζητώντας με ομάδες από τον 2ο και τον 3ο όμιλο. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Πούλος θέλει να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα γίνει το μοντάρισμα, που φυσικά θα έρθει μέσα από τα φιλικά.

Πάντως ο ίδιος ο Μάκης Πούλος με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr τόνισε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας, λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο… η προετοιμασία μας συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα. Πλέον βρισκόμαστε στον προγραμματισμό φιλικών, από όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares