Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 07:42

Βελτίωση και πειράματα

Ένας ενδιαφέρων φιλικός αγώνας έγινε την Τετάρτη στα Μάρμαρα μεταξύ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΕΡΑ-ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ και του ΑΟ ΠΑΡΟΥ, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Για τους γηπεδούχους ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και ο Τάσος Κοπανίδης είχε την ευκαιρία να τσεκάρει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες αγώνα.

alt

Από την άλλη πλευρά ο Τάκης Τριανταφυλλάκος είδε τους παίκτες του να προσπαθούν να αφομοιώσουν όσα δουλεύονται στις προπονήσεις, μένοντας ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ επικράτησε πλήρως των εμφανώς ανέτοιμων αντιπάλων του και προηγήθηκε με 5-0. 3 γκολ ο Αρκουλής,1 ο Γιουρτζίδης και 1 ο Ξένος οι σκόρερ.

Βέβαια στην έκταση του σκορ, πρέπει να πούμε ότι έπαιξε ρόλο το τρακ και η απειρία του νεαρού τερματοφύλακα Τζανακόπουλου.

 

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 6-2 και διαμορφώθηκε στην επανάληψη με γκολ των Κληρονόμου και Σάμιο Κ. ενώ το έκτο γκολ του ΑΟΠ πέτυχε στο ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Χρυσοχόος, που αν και ανέτοιμος έδειξε καλά στοιχεία.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ –ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ: (Κοπανίδης Τ.), Τζανακόπουλος, Ρούσσος Γ., Καράι Β., Γιαννιώτης, Τριβυζάς, Αλιπράντης, Παντελαίος, Κρητικός Σ., Ρούσσος Μ., Κληρονόμος, Κρητικός Ν.

Έπαιξαν και οι

Σομπόνης, Κορρές, Λιόντος, Τσιγώνιας, Χριστόφορος Ε., Χριστόφορος Ν., Βιλαντώνης., Σάμιος Ν., Σάμιος Κ., Ραγκούσης., Δεικτάς., Ρούσσος Χ., Γιόταμ., Φωκιανός., Ζουμής και Καράι Μ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Τ.), Μακρυωνίτης, Σιφναίος Γ., Ξένος, Σταθερός, Πετρόπουλος, Κασιμάτης, Διακάτος, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Κρουσταλάκης, Αρκουλής.

Έπαιξαν και οι

Λάμπρου, Σιέττος, Καζακίδης, Καντιώτης, Φραγκογούλας, Τσαντουλής, Δαφερέρας, Πρίφτης, Σιφναίος Ν., Χρυσοχόος.

Μετά τον αγώνα μιλήσαμε με τους δύο προπονητές που μας είπαν.

 

Τ.Τριανταφυλλάκος: «Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά και κυρίως υπομονή. Σήμερα είδαμε κάποια θετικά πράγματα και μέσα από τα φιλικά θα προσπαθήσουμε κάθε φορά να προσθέτουμε κάτι. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις και να τα ευχαριστήσω»

Τ. Κοπανιδης: «Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε τους ποδοσφαιριστές, βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία για όλους»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares