Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 18:57

Δυσκολεύτηκε με την Στενή ο ΑΟ Σύρου

Στο γήπεδο του ΑΟ Τήνου διεξήχθη σήμερα η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕ Στενής και του ΑΟ Σύρου.

steni-aos-filiko-15-9-2013-1

Η συριανή ομάδα επικράτησε και στο τρίτο φιλικό αγώνα, αυτή την φορά με αντίπαλο την Στενή με σκορ 2-1.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 50 άτομα. Η υψηλή θερμοκρασία που επικρατούσε σήμερα στην Τήνο, επηρέασε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Αρκετές καλές στιγμές είχαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΑΟΣ μπορεί να είχε την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να δοθούν και στην Στενή οι ευκαιρίες για γκολ.

Η ομάδα της Τήνου έδειξε για ακόμη μία φορά πως πρόκειται να είναι σκληροτράχηλη και πως θα κάνει πολλές ζημιές, αν την υποτιμήσουν οι αντίπαλοί της.

steni-aos-filiko-15-9-2013-2

Ο φιλοξενούμενος Α.Ο. Σύρου έδειξε πως διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης και πως ακόμη κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ έχει τους παίκτες που μπορεί να ανατρέψουν την εις βάρος του κατάσταση.

STENH-AOS1

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, με τον ΑΟΣ να απειλεί πρώτος στο 5ο λεπτό με ένα σουτ από αριστερά το οποίο θα αποκρούσει ο Φώσκολος. Η Στενή απάντησε με ένα σουτ έξω από την περιοχή με το Ζαλώνη να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο ΑΟΣ δεν κατάφερε να σκοράρει μετά απο τετ α τετ του Ελκαντι.

Στο 31ο λεπτό ο Δελατολας της Στενής έπειτα από ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δεν μπόρεσε να χρηστεί σκόρερ καθώς η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 38ο ο ΑΟΣ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Ελκαντι και τον Ξυγκάκη να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ καθώς ο Φώσκολος απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Στενή ήταν αυτή που κατάφερε στο53ο λεπτό να σκοράρει με τον Φώσκολο έπειτα από κοντινό πλασέ.

STENH-AOS2

Στο 58ο λεπτό ο Φώσκολος είπε οχι στον Αμπντουλ, αλλά 4 λεπτά αργότερα ο Περιάλης με ατομική προσπάθεια κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 65΄ ο Φώσκολος έδειξε την κλάση του καθώς  εξουδετέρωσε διπλή φάση του ΑΟΣ.

Στο 81ο λεπτό ο Αμπντουλ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του ΑΟΣ.

STENH-AOS3

Απο την Στενή έλειπαν οι Ζαλώμης Γ. και Νάζος Σ.

Να σημειώσουμε ότι ως και σήμερα, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΣ, δεν έχει βρεθεί λύση με τα δελτία των Πάπι και Αμπτούλ.

Η ΑΕ Στενής παρατάχθηκε στο Ά μέρος με τους ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ Μ., ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Ι., ΖΑΛΩΝΗΣ Ν., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ., ΖΑΛΩΝΗΣ Γ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησαν οι ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ., ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ Μ., ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Ι., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε., ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ Γ. και συμμετείχαν οι ΔΑΡΜΗΣ Ν., ΣΟΥΡΑΝΗΣ Κ., ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Μ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Γ., ΑΛΒΕΡΤΗΣ Ι., ΠΑΓΑΝΗΣ. ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Ι.

Ο ΑΟ Σύρου στο 1ο μέρος παρατάχθηκε με τους ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΟΥΡΛΑΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΕΡΙΑΛΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΕΛΚΑΝΤΙ, ΞΥΓΚΑΚΗΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ.

Στο 2ο μερος συμμετείχαν ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛ, ΧΑΒΔΟΥΛΑΣ, ΒΕΛΕΝΖΑΣ, ΣΑΓΚΙΝΕΤΟΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΚΟΥΡΟΥΜΑ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΙΕΡΕΜΙΑΣ.

STENH-AOS4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares