Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 15:42

Ικάσα και Σαπεκοένσε με κάλυψη‏

Στο «Νησί» μεταφέρεται η δράση σήμερα καθώς το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες τόσο για το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, όσο και για την 14η αγωνιστική της Κόνφερενς. Μέχρι την Παρασκευή πάντως που αρχίζουν και πάλι τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κινηθούμε σε «χαλαρούς» ρυθμούς. Το πρόγραμμα αγώνων συμπληρώνει σήμερα επίσης η 28η αγωνιστική για τη Β’ Βραζιλίας.

Over 2.5 στο Λιγκ Τρόφι

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας και το δυνατό μας σημείο που είναι το Over 2.5 στην αναμέτρηση Όξφορντ – Πόρτσμουθ σε απόδοση 1.85. Στο Over 2,5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Πόρτσμουθ (όλα για League Two). Συνδυασμός με G/G στα 3/5, «4-6 γκολ» σε 2 περιπτώσεις. Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα της Β’ Αγγλίας σε ένα ματς με συνολικά 5 γκολ. Συγκεκριμένα η Πόρτσμουθ ηττήθηκε 1-4 από την Όξφορντ εντός έδρας. Συνεχίζουμε με Λιγκ Τρόφι και κρατάμε ακόμα ένα Over 2.5. Πρόκειται για τον αγώνα Πορτ Βέιλ - Ροτσντέιλ σε απόδοση 1.76. Στο Over 2,5 και G/G και τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους. Η Πορτ Βέιλ και στα 13 φετινά της παιχνίδια έχει δεχτεί και έχει βάλει τουλάχιστον ένα γκολ. Πολλά τέρματα προσφέρει και η Ροτσντέιλ στους αγώνες της. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρία συνεχόμενα Over 2.5 στο πρωτάθλημα.

Δύο σημεία από Κόνφερενς

Παραμένουμε στη Μ. Βρετανία και περνάμε στην Κόνφερενς όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Αρχίζουμε με το Over 2.5 στον αγώνα Μπρέιντρι – Γουέλινγκ σε απόδοση 1.90. Η Μπρέιντρι μετρά τρία συνεχόμενα Over 2.5, ενώ η Γουέλινγκ προέρχεται από 5/6 εκτός έδρας G/G και Over 2.5. Τέλος στην αναμέτρηση Άλφρετον – Τσέστερ επιλέγουμε την έκπληξη στο «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.50.

Με κάλυψη Ικάσα-Σαπεκοένσε, Οver η Αβάι

Από τη Β’ Βραζιλίας που έχει σήμερα πλήρης αγωνιστική κρατάμε τρεις επιλογές. Αρχικά το δυνατό μας σημείο είναι το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Αβάι – Σπορτ Ρεσίφε σε απόδοση 1.90. Από τέσσερα σερί εντός έδρας Over 2,5 και G/G προέρχεται η Αβαΐ. Γκολ προσφέρει στους αγώνες της και η Σπορτ Ρεσίφε που μετρά τέσσερα σερί Over 2.5 ανεξαρτήτου έδρας. Συνεχίζουμε με δύο «Διπλά» Draw No Bet. Αρχικά με το 2 DNB της Ικάσα με αντίπαλο την Οέστε σε απόδοση 2.30 και της Σαπεκοένσε με αντίπαλο την Αμέρικα Μινέιρο που πληρώνει 2.20. Μια νέα αρχή θέλει να πραγματοποιήσει στην εκτός έδρας παρουσία της η Σαπεκοένσε, που είναι άλλη ομάδα μακριά από την έδρα της. Το σύνολο του Γκίλμαρ Νταλ Πότζο, που έχει εντυπωσιάσει φέτος, φαίνεται λιγάκι κουρασμένο στα τελευταία ματς, αν και προέρχεται από δύο σερί νίκες, αμφότερες εντός έδρας κόντρα σε ΑΣΑ και Τζόινβιλ, η τελευταία μάλιστα με ανατροπή από το 73’ και έπειτα, με το δεύτερο γκολ στο 89’. Σε εξαιρετική κατάσταση ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Μπρούνο Ρανζέλ, έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία τρία ματς. Κρίσιμη η αγωνιστική και για την Ικάσα, που αν θέλει να συνεχίσει να παλεύει για μια θέση στην τετράδα της βαθμολογίας, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Οέστε. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, ενώ επικράτησαν επίσης στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους, στα οποία γενικά δείχνουν μια ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είχε το χρόνο να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας του ο κόουτς, Σίντνεϊ Μοράες, που έχει ξανά διαθέσιμους τους Λουίζ Οτάβιο (ΑΜ 20/1) και Νέιλορ (ΑΜ 15/0). Έτσι στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού με το Draw No Bet που επιλέγουμε αν ο αγώνας έρθει «Χ» τότε παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.

Στην κατηγορία Μπάσκετ το ενδιαφέρον πέφτει σήμερα στον αγώνα για το ιταλικό σούπερ καπ  με τη Σιένα να υποδέχεται τη Βαρέζε. Την προηγούμενη σεζόν ήταν το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Στα κρίσιμα παιχνίδια τα κατάφερε η Σιένα και η χρονιά ξεκινά να αναμετρώνται για τον πρώτο τίτλο στο Παλαέστρα, την έδρα της Σιένα. Φαβορί δίνεται στοιχηματικά η Σιένα λόγω της έδρας μιας και είναι αποδυναμωμένη φέτος. Μπορεί να κάνει την έκπληξη η Βαρέζε στο νοκ άουτ αυτό παιχνίδι οπότε επιλέγουμε το +6,5 χάντικαπ για την Βαρέζε.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και θα βρείτε τα πάντα για το Στοίχημα προγνωστικά, αναλύσεις, βαθμολογίες και τη μεγαλύτερη onlinechatπαρέα του

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares