Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 13:54

Δυσκολεύεται ο Παναθηναϊκός στο Βίλνιους

Η δράση σε ποδοσφαιρικό επίπεδο είναι σήμερα «φτωχή», ωστόσο η δεύτερη ημέρα της πρεμιέρας της Euroleague προσφέρει αρκετές επιλογές και ευκαιρίες για κέρδη, ενώ ακολουθεί ένα «πλούσιο» Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός γίνεται η πρώτη ομάδα που ρίχνεται στη «μάχη» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας τη Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία, ενώ την Παρασκευή (18/10) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ουνικάχα Μάλαγα.

Τρεις επιλογές από την Euroleague

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας στην Euroleague με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιέτουβος Ρίτας και τον Παναθηναϊκό. Σε μια πρεμιέρα συνήθως δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά το φαβορί στις αποδόσεις των στοιχημάτων είναι ο ΠΑΟ λόγω ονόματος και στόχων. Πιο έτοιμη ομάδα είναι οι γηπεδούχοι και μπορούνε να φύγουνε ακόμα και με τη νίκη απόψε αγωνιζόμενοι στην δυνατή τους έδρα. Καλή επιλογή το +6.5 της Λιέτουβος Ρίτας που προσφέρεται στον Stoiximan με 0% γκανιότα.

Επόμενη «στάση» στη χώρα των Βάσκων και στο παιχνίδι Λαμποράλ Κούτσα – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από την αρχή στα δύσκολα η Λαμποράλ και στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της πρεμιέρας αντιμετωπίζει την πιθανότητα να ξεκινήσει με 3/3 ήττες εντός έδρας τη χρονιά (το σούπερ καπ είχε γίνει στην Βιτόρια και ηττήθηκε η Λαμποράλ από την Μπαρτσελόνα 73-98). Το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντιδράσει. Θα επιλέξουμε το Over 154.5 αφού και οι δύο αντίπαλοι έχουν ικανότατους επιθετικούς και η γηπεδούχοι έχουν δείξει μέχρι σήμερα απαράδεκτη εικόνα στην άμυνα.

Τέλος, από την Euroleague το επόμενο ματς το οποίο θα μας απασχολήσει θα είναι αυτό ανάμεσα στην Εφές Αντολού και την Αρμάνι Μιλάνο. Καμία εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να δείξουμε σε αυτές τις δυο ομάδες που όμως είναι παρόμοιες σε φιλοσοφία και ικανότητες. Κακή αρχή και για τις δυο στα εγχώρια πρωταθλήματά τους αλλά φαίνεται να είναι σε χειρότερη φάση η Εφές. Θα επιλέξουμε την Αρμάνι με το χάντικαπ 6.5 πόντων.

Ευκαιρίες σε Κόνφερενς και Κόπα Ντελ Ρέι

Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, τώρα, ξεκινάμε με το παιχνίδι Μάκλσφιλντ – Σάουθπορτ για την 16η αγωνιστική της Κόνφερενς Αγγλίας, στο οποίο πάμε με το Under 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00. Μετά το κακό τους ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, τελευταία δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Μετράνε πέντε νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, σκοράρουν και δέχονται δύσκολα γκολ και στα τέσσερα από τα επτά εντός έδρας παιχνίδια τους το σύνολο τερμάτων ήταν «0-1 γκολ». Η Σάουθπορτ από την πλευρά της, ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους ωστόσο και αυτή δεν «έχει» το εύκολο γκολ και είναι χαρακτηριστικό ότι στα πέντε από τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα το σύνολο τερμάτων ήταν «0-1 γκολ».

Το επόμενο σημείο μας έρχεται από το Κύπελλο Ισπανίας και επιλέγουμε το «Χ2» σε απόδοση 2.05 στην αναμέτρηση Λας Πάλμας – Χέρκουλες. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να παρουσιάζουν προβληματική εικόνα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και να έχουν πετύχει μία μόλις νίκη 1 νίκη στις 9 πρώτες αγωνιστικές, στο Κόπα Ντελ Ρέι, όμως, το νικηφόρο 2-0 επί της Μούρθια στο πλαίσιο του β’ γύρου του θεσμού (11/09) να αποτέλεσε «όαση» στη γενικότερη πορεία της και πιστεύουμε ότι είναι ικανή και σήμερα να κάνει την έκπληξη και να ανακόψει την ανοδική πορεία της Λας Πάλμας που έχει μαζέψει 10 βαθμούς στις τελευταίες 5 αγωνιστικές στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares