Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 15:35

N/G στο Παρίσι, Over η Σαν Λορέντζο‏

Μετά από δύο εξαιρετικές αναμετρήσεις προέκυψαν οι πρώτες δύο ομάδες που θα αγωνιστούν στη φετινή φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ατλέτικο διέλυσε τη Μίλαν με 4-1, ενώ η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ στη Γερμανία και χάρη στο 0-2 του Λονδίνου πέρασε στην επόμενη φάση. Σήμερα ακόμα δύο ομάδες θα πάρουν στο εισιτήριο με τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεντ Ζερμέν να είναι τα ακλόνητα φαβορί απέναντι σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίστοιχα.

N/G στο Παρίσι

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον αγώνα του Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λεβερκούζεν και κρατάμε το No Goal (δηλαδή να σκοράρει μία από τις δύο ομάδες ή καμία) σε απόδοση 2.00. Καταιγιστική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο παιχνιδί για τη φάση των «16» συντρίβοντας με 4-0 τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Ο Ματουϊντί στο 3΄ άνοιξε το σκορ έπειτα από πάσα του Βεράτι, ενώ στο 39΄ (με πέναλτι) και το 42΄ τη σκυτάλη πήρε ο Ιμπραίμοβιτς. Στο 88΄ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καμπάιγ στέλνοντας την Παρί με το 1.5 πόδι στα προημιτελικά. Κάπως έτσι αναμένεται να κυλήσει και το σημερινό παιχνίδι με τους Γάλλους να αποδεικνύουν την ανωτερότητά τους για ακόμα μία φορά. Στο πρωτάθλημα Γαλλίας κάνει πάρτι, βρισκόμενη στην κορυφή και στο +8 απ’ τη δεύτερη Μονακό έχοντας 67 βαθμούς μετρώντας 20 νίκες 7 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 67 γκολ, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό, όπως και η Λιλ. Στα αγωνιστικά για τους Παριζιάνους, στη θέση του τραυματία Φαν ντερ Βιλ στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ζαλέ, αντί του τραυματία Βεράτι στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Ραμπιό, τον οποίο θα πλασιώσουν οι Μότα και Καμπάιγ μιας και δεν είναι διαθέσιμος ο Ματουϊντί. Απόντας θα είναι και ο αναπληρωματικός Καμαρά. Από την άλλη πλευρά η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Bundesliga υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Σάλκε, πίσω από Μπάγερν και Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τη δεύτερη να την προσπερνά μετά τα τέσσερα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που έφεραν οι «ασπιρίνες». Ο Σάμι Χίπια δε θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση στο «Παρκ ντε Πρενς» τον τιμωρημένο βασικό κεντρικό αμυντικό Σπάχιτς, τον τραυματία επιθετικό Κρους, ενώ αμφίβολοι είναι οι μέσοι Μπέντερ και Ρεϊναρτζ, με τον δεύτερο όμως όπως όλα δείχνουν να παίζει.

Over 2.5 η Σαν Λορέντζο

Την πολύ καλή απόδοση που έχουμε το τελευταίο διάστημα στο Κόπα Λιμπερταδόρες ευελπιστούμε να συνεχίσουμε σήμερα. Έτσι μετά και το χθεσινό ταμείο με -1 της Δε Στρόνγκεστ φτάσαμε στο 5/5. Για σήμερα κρατάμε το Over 2.5 στην αναμέτρηση Σαν Λορτέντζο - Ουνιόν Εσπανιόλα σε απόδοση 2.00. 3η αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. 32 ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 γκρουπ και παίζουν μεταξύ τους εντός και εκτός έδρας, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο να παίρνουν οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο. Με στόχο μία νίκη που θα της δώσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Σαν Λορέντζο υποδέχεται σήμερα την Ουνιόν Εσπανιόλα. Στα δύο πρώτα της παιχνίδια στη διοργάνωση μετρά μία ήττα, στην πρεμιέρα από την Μποταφόγκο με 2-0, και μία νίκη στην έδρα της, κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τέραν με 1-0. Στο Φινάλ της Αργεντινής μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση απέχοντας έναν βαθμό από την κορυφή, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Γοδόι Κρουζ. Η Ουνιόν Εσπανιόλα πηγαίνει στη σημερινή αναμέτρηση όντας το μεγάλο αουτσάιντερ, στοχεύει, όμως, σε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τη διατηρήσει ζωντανή στο… κόλπο της πρόκρισης. Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του Κόπα Λιμερταδόρες έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς έπειτα από τις ισοπαλίες 2-2 εκτός έδρας με την Ιντεπεντιέντε Χοσέ Τέραν και 1-1 εντός με την Μποταφόγκο. Στο πρωτάθλημα της χώρας της, στο οποίο μετά από δέκα ματς είναι στην 8η θέση, προέρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Αουντάξ Ιταλιάνο, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων στους οποίους είχε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. G/G τα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Over 2,5 τα 7/10.

Νίκη για τη Νταντί κόντρα στη Σεντ Τζόνστον

Από τη Σκωτία επιλέγουμε τον «Άσσο» της Νταντί Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Σεντ Τζόνστον σε απόδοση 1.92. Βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας και προέρχεται από την εμφατική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά το 5-0 επί της Ινβερνές. «Η Σεντ Τζόνσον δεν αποτελεί ποτέ εύκολο αντίπαλο και θα είναι ένα πολύ δύσκολο ενενηντάλεπτο. Διανύουμε ένα καλό σερί», αλλά δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο», τόνισε ο προπονητής της Νταντί Γ., Τζάκι Μακ Ναμάρα. Με αντίπαλό την Σεντ Τζόνσον, πάντως, δεν έχει κερδίσει στις τελευταίες έξι συναντήσεις τους ενώ φέτος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει καν απέναντί της.

Άσσος με κάλυψη Τσάρλτον

Από την Τσάμπιονσιπ επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Τσάρλτον με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ σε απόδοση 1.95. Κρις Πάουελ… τέλος από την Τσάρλτον. Ο 44χρονος τεχνικός αν και βρισκόταν σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του χθες απολύθηκε. Μάλιστα, ο Ρολάν Ντουσάντελετ είχε έτοιμη τη διάδοχη λύση καθώς προσέλαβε αμέσως τον Ζοσέ Ριγκά (μέχρι πρότινος εργαζόταν στις Ακαδημίες της Μίλαν ως τεχνικός διευθυντής και γνωρίζεται με το Βέλγο ιδιοκτήτη της Τσάρλτον από τη Σταντάρ Λιέγης) ο οποίος χθες προπόνησε την ομάδα και σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Πρώτος στόχος του είναι να βγάλει την ομάδα του από την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται, αν και έχει 3-4 παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που είναι από πάνω της. Η Τσάρλτον την Κυριακή είχε υποχρεώσεις για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και έχασε μεγάλη ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα. Στην Τσάμπιονσιπ προέρχεται από την ήττα με 3-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την πρωτοπόρο Λέστερ και στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο Πρωταθλήματος έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη (1-2-5).

Υποτιμούν την Κίμικ με το +7.5, δεν είναι απίθανη η πρόκριση της Νίζνι

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα κρατάμε επιλογές για το Eurocup. Αρχικά θα πάμε με το +7.5 της Κίμικ Γιούζνι με αντίπαλο την ΤΕΝΤ Άνκαρα σε απόδοση 1.90. Ο αποψινός αγώνας είναι ο τέταρτος μεταξύ των δύο ομάδων. Είχαν αναμετρηθεί και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης (στον όμιλο του ΠΑΟΚ) και τότε η Κίμικ είχε κερδίσει στην Άγκυρα 84-60 ενώ η ΤΕΝΤ νίκησε στο Γιούζνι 81-79. Επομένως μέχρι σήμερα η προϊστορία τους γράφει 2-1 για την Κίμικ. Οι ομάδες είναι από τις πιο άπειρες στον θεσμό αλλά όπως έχουν δείξει μέχρι σήμερα, θέλουν και οι δυο πάρα πολύ να διακριθούν. Η συγκυρία κακή για την Κίμικ λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, όμως κράτησε τους Αμερικανούς της παίχτες. Δεν θα πάει να υπερασπιστεί μονάχα το +4 η Κίμικ γιατί η διαφορά είναι μικρή. Θα παλέψει κανονικά για τη νίκη. Η ΤΕΝΤ είναι καλή ομάδα, έχει ισχυρή έδρα και προετοιμάστηκε για τον αποψινό αγώνα με απόλυτη αφοσίωση γι’αυτό και η συντριβή από την Εφές. Αλλά δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε το ειδικό βάρος για να καθαρίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια μόνο και μόνο με την έδρα. Μεταξύ λοιπόν δύο σχεδόν ισοδύναμων ομάδων επιλέγουμε εκείνη που έχει το +7.5. Άλλωστε το μεγάλο χάντικαπ δόθηκε επειδή ο κόσμος θεωρεί ότι οι ουκρανικές ομάδες είναι διαλυμένες λόγω της «εμπόλεμης» κατάστασης στη Ουκρανία. Το εντελώς αντίθετο πράγμα απέδειξε χθες η Μπουντιβέλνικ με το 76-71 μέσα στη Ναντέρ και πρόκριση με δύο νίκες. Τέλος κλείνουμε με το -8.5 της Νίζνι Νοβγκόροντ με αντίπαλο την Μπεσίκτας απόδοση 1.90. Παρά τους 17 πόντους διαφορά του πρώτου αγώνα αναμένεται καλό παιχνίδι σήμερα. Υπάρχει διαφορά στην εμπειρία μεταξύ των δύο ομάδων. Η Νίζνι έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Ευρώπη αλλά δεν έχει πετύχει κάτι αξιοσημείωτο. Αντίθετα η παρουσία της Μπεσίκτας είναι πιο σταθερή στην Ευρώπη και πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα ως πρωταθλήτρια Τουρκίας 2012. Γενικά είναι καλύτερη ομάδα η Νίζνι αλλά αν τελικά αποκλειστεί θα έχει πληρώσει την απειρία της και το κακό τέταρτο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα. Σήμερα στη Νίζνι ξέρουν ότι για να καλύψουν τόσο μεγάλη διαφορά πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι και θα το κυνηγήσουν από το πρώτο λεπτό. Τα λάθη του πρώτου αγώνα δεν θα ξαναγίνουν και πιθανώς θα προσπαθήσουν να πάρουν μία καλή διαφορά από νωρίς και να αγχώσουν την Μπεσίκτας. Στην έδρα της η Νίζνι έκανε μόνο μια ήττα στο Eurocup (από την ΤΕΝΤ 87-95 όταν ήταν αδιάφορη και η ΤΕΝΤ καιγόταν) ενώ οι νίκες της ήταν όλες πολύ εύκολες (82-64 την Άλμπα Φεχερβάρ, 83-62 την Μπούντουσνοστ, 87-53 τον ΠΑΟΚ, 86-66 την Κίμικ Γιούζνι, 86-75 τον Ερυθρό Αστέρα, 81-65 την Μπιλμπάο και 80-67 τον Πανιώνιο). Πανίσχυρη λοιπόν έδρα και σήμερα πρέπει να φτάσει τους 17 τουλάχιστον πόντους την διαφορά. Δύσκολο να προκριθεί αλλά μπορεί διψήφια διαφορά. Η Μπεσίκτας αν χάνει τον έλεγχο, απλά θα προσπαθήσει να διατηρήσει μια διαφορά πρόκρισης και αφού είναι εμπειρότερη ομάδα θα ρίξει το ρυθμό για να μειωθούν οι επιθέσεις.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Live Score μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares