Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 14:16

G/G στη Μαδρίτη, 4 σημεία από Αγγλία‏

Επιστρέφει σήμερα η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με δύο αναμετρήσεις. Πρόκειται για τους επαναληπτικούς των ζευγαριών Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ και Ατλέτικο Μ. - Μίλαν για τη φάση των «16» του Champions League. Το πρόγραμμα εξάλλου περιλαμβάνει αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, ενώ έντονη δράση έχουμε και στο Copa Libertadores.

Goal/Goal στη Μαδρίτη

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά ChampionsLeague με τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται στο «Βιθέντε Καλδερόν» ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μίλαν. Εμείς κρατάμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κερδίσει τους 15/16 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μοναδική εξαίρεση η ήττα με 2-0 απ' τη Ρούμπιν Καζάν τον Φεβρουάριο του 2013 για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Η αμέσως προηγούμενη ευρωπαϊκή ήττα της ήταν τον Δεκέμβριο του 2010 απ' τον Άρη με 2-3! Σκόραρε η Μίλαν στις 8/9 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις. Οι Ισπανοί παρουσιάζονται «ψυλλιασμένοι» στις δηλώσεις τους, κανείς δεν το έχει παίξει υπερόπτης και φροντίζουν να καλύπτονται. Χαρακτηριστική και η τοποθέτηση του έμπειρου μέσου, Ντιέγκο: «Είναι αλήθεια ότι τα αποτελέσματά της στη Serie A, δεν είναι αυτά που θα περίμενε κανείς από τη Μίλαν, αλλά ο σεβασμός μας για αυτήν δεν αλλάζει, παραμένει αναλλοίωτος». Ξεκούρασε τους Ντιέγκο Κόστα, Γκοντίν και Αρντά Τουράν ο Σιμεόνε το Σάββατο κόντρα στη Θέλτα, της οποίας η Ατλέτικο επικράτησε 2-0 εκτός έδρας. Έπαιξαν όσο χρειάστηκε οι Μαδριλένοι, που νωρίτερα είδαν την Μπαρτσελόνα να κάνει γκέλα κόντρα στη Βαγιαδολίδ (1-0) και έτσι πλέον είναι δεύτεροι στη βαθμολογία, τρεις πόντους πίσω απ' τη συμπολίτισσα Ρεάλ. Ένας τρόπος υπάρχει να σωθεί η καταστροφική φετινή σεζόν για τη Μίλαν: Να πανηγυρίσει σήμερα την πρόκριση και να φτάσει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει άλλο «γιατρικό» για την... κατάντια των «ροσονέρι», που πραγματοποιούν κάκιστη πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα, ίσως τη χειρότερη των τελευταίων 20 ετών, μπορεί και παραπάνω. Έπειτα από 27 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-8-10 και απολογισμό τερμάτων 39-38. Η απόσταση απ' τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι 9 πόντοι και η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Είναι η εικόνα της Μίλαν που αποθαρρύνει την οποιαδήποτε σκέψη ότι μπορεί να γυρίσει το πράγμα, καθώς μέσα στο γήπεδο βγάζει μια ηττοπάθεια, ολοκληρωτικά αναντίστοιχη με τη δυναμική και την ιστορία της. Έδειξε να "ξυπνά" στο παιχνίδι του Μιλάνου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, απ' την οποία δεν άξιζε να χάσει, καθώς είχε δύο δοκάρια και αρκετές καλές στιγμές. Ποντάρουν στην πρόκριση για να σωθεί η σεζόν άπαντες στις τάξεις των «ροσονέρι», με τον Τζιαμπάολο Πατσίνι να κάνει λόγο για «το ματς της χρονιάς». «Ανοιχτή» χαρακτήρισε την πρόκριση ο Κλάρενς Ζέεντορφ, που εξήγησε: «Δεν νομίζω πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα επηρεάσει τον τρόπο που θα προσεγγίσουν οι δύο ομάδες το ματς. Το προβάδισμα της Ατλέτικο είναι μικρό και η πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Η αλήθεια είναι ότι η Μίλαν έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που οι παίκτες δεν μπορούν να ξεχάσουν. Παρά τη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, περιμένουμε τα σημαντικά παιχνίδια όπως αυτό με την Ατλέτικο με ενθουσιασμό».

Τετράδα σημείων από το «Νησί»

Από την Αγγλία που παραδοσιακά μεσοβδόμαδα έχει μεγάλη δράση έχουμε κρατήσει 4 σημεία. Αρχίζουμε με την Α’ Αγγλίας και το σημείο της ημέρας από το «Νησί» που είναι το Over 2.5 της Όλνταμ με αντίπαλο τη Ρόδεραμ σε απόδοση 1.85. Στο πρώτο γύρο οι δύο ομάδες μας χάρισαν ένα εύκολο… over καθώς η Ρόδεραμ είχε επικρατήσει με 3-2. 4/5 Over 2,5 έχει η Όλνταμ, αλλά και πέντε G/G στα έξι τελευταία της παιχνίδια. Από τη Β’ Αγγλίας επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No bet της Χάρτπουλ με αντίπαλο την Άκρινγκτον σε απόδοση 1.90. Από την Τσάμπιονσιπ επιλέγουμε τον «Άσσο» της Μπλάκπουλ με αντίπαλο τη Μίλγουολ σε απόδοση 2.40, αλλά και το 1Χ της Μπάρνσλεϊ κόντρα στη Λέστερ που πληρώνει 2.20. Παραπαίει η Μπλάκπουλ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά στο γήπεδό της με 0-1 από την Μπόρνμουθ. Με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε 18 (!) ,ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με τον… τραγικό απολογισμό της να αποτελείται από 14 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει υποχωρήσει, πλέον, στη 19η θέση, μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Μπάρι Φέργκιουσον που έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός τα ηνία της είναι σε… απόγνωση: «Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προπονήσω του παίκτες μου και να τους προετοιμάσω για το παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας αυτοί είναι που πρέπει να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους», σημείωσε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Η πίεση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Αν μπορούν οι παίκτες μου να τη διαχειριστούν; Δεν το ξέρω αυτό». Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο Μακ Μέιχον (ΑΜ 6/0). Εμείς θα τη στηρίξουμε πιστεύοντας πως ήρθε η ώρα για τη νίκη, που θα της δώσει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Σημείο της ημέρας η Δε Στρόνγκεστ

Από το Κόπα Λιμπερταδόρες επιλέγουμε το -1 της Δε Στρόνγκεστ με αντίπαλο τη Βελέζ Σάρσφιλντ σε απόδοση 1.80. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Δε Στρόνγκεστ με δύο γκολ διαφορά, ενώ αν επικρατήσει με διαφορά ενός γκολ, μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Σε υψόμετρο 3.640 μέτρων διεξάγεται η αναμέτρηση. Μόλις μία ήττα έχει υποστεί η Δε Στρόνγκεστ στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Κόπα Λιμπερταδόρες (6-1-1). Η Δε Στρόνγκεστ υποδέχεται σήμερα την πρωτοπόρο του ομίλου της και με νίκη έχει τη δυνατότητα να την πιάσει στην κορυφή, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στα δύο ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχει μία ήττα και μία νίκη, αμφότερες με 1-0, κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε εντός και Ουνιβερσιτάριο εκτός. Στο Πρωτάθλημα της χώρας της, παράλληλα, μετά από οκτώ ματς έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς (4-1-4), και απέχει τέσσερις από την 1η θέση, ενώ το Σάββατο, στην τελευταία της υποχρέωση πριν από το σημερινό παιχνίδι ηττήθηκε 3-2 εκτός έδραςαπό την Γκουαμπίρα.

Χωρίς άγχος, με μεγάλο σκορ η Σάσσαρι για την ανατροπή

Από το Μπάσκετ επιλέγουμε για το Eurocup το Over 162.5 στην αναμέτρηση Άλμπα Β. – Ντινάμο Σάσσαρι σε απόδοση 1.90. Το 91-83 υπέρ της Άλμπα του πρώτου αγώνα δεν δίνει πολλά περιθώρια πρόκρισης στους Ιταλούς. Και αυτό ισχύει επειδή η Άλμπα είναι σοβαρή ομάδα και όταν χρειάζεται παίζει κοντρόλ παιχνίδι. Η Σάσσαρι πάει για το θαύμα αλλά όπως γνωρίζουν όλοι στην ομάδα, είναι ικανή για θαύματα, το απέδειξε πριν ένα μήνα που κατέκτησε το κύπελλο Ιταλίας μέσα στην έδρα της πιο ισχυρής Αρμάνι. Απόψε λοιπόν στο Βερολίνο η ιταλική ομάδα θα παίξει το παιχνίδι της χωρίς άγχος και ότι προκύψει. Από την αρχή θα τρέξει και θα σουτάρει πολύ από το τρίποντο γιατί για να καλύψει τέτοια διαφορά εκτός θα πρέπει να επιτύχει πολλούς πόντους. Η Άλμπα που έχει τα κατάλληλα επιθετικά όπλα θα ακολουθήσει το ρυθμό και πιθανότατα θα δούμε ένα νέο μεγάλο σκορ. Το όριο άνοιξε στους 165 πόντους. Χθες βράδυ παρουσίασε μια πτώση και η επιλογή μας είναι το Over 162.5. Από σήμερα το πρωί το όριο άρχισε να ανεβαίνει πάλι και ξαναβρίσκεται στους 165 πόντους. 166-167 θα κλείσει.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares