Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:09

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αργεντινή κόντρα στο Μεξικό

Άλλη μια μέρα που το Μουντιάλ 2022 πρωταγωνιστεί στα προγνωστικα ποδοσφαιρο είναι η σημερινή. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση με αξία από τη σπουδαία αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες!

ΜΟΥΝΤΙΑΛ PREDICTOR! Δίνεις ΔΩΡΕΑΝ Προγνωστικά για τους αγώνες Μουντιάλ! Διεκδικείς 2.500€*!

Γκέλα ολκής για την Αργεντινή στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε (1-2) από τη Σαουδική Αραβία. Πριν από αυτό το παιχνίδι μετρούσε πέντε σερί νίκες σε φιλικά και επίσημα. Πετάει “φωτιές” στην επίθεση, καθώς έχει πετύχει 20 γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς για το Μεξικό στο Μουντιάλ, με ήρωα τον Οτσόα, που "σταμάτησε" τον Λεβαντόφσκι από τα 11 μέτρα. Μετράει μόλις μια νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του. Έχει καταφέρει να σκοράρει, ωστόσο, στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους. Με την “πλάτη στον τοίχο” η Αργεντινή, δεν έχει περιθώρια για απώλειες και μπορεί να βγάλει αντίδραση, κερδίζοντας το Μεξικό για τέταρτη σερί φορά. Επιλέγουμε το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00. Βρείτε την ανάλυση του αγώνα Αργεντινή - Μεξικό όπως και όλων των υπόλοιπων ματς σήμερα στο Betarades.gr!

21+ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares