Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 12:42

Στοίχημα: Άσσος σε δυνατή απόδοση από την Ισπανία

Δευτέρα σήμερα (03/04) και οι ρυθμοί στο στοίχημα παραμένουν σε υψηλές εντάσεις με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Από την 1η κατηγορία της Ισπανίας και την αναμέτρηση Βαλένθια - Ράγιο Βαγιεκάνο προκύπτει η δυνατή πρόταση της ημέρας, πάμε να δούμε τι προκύπτει!

Δύσκολη αποστολή είχε την προηγούμενη αγωνιστική η Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, μία κατάσταση στην οποία δεν είναι συνηθισμένη. Τρεις ήττες έχει υποστεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο Μεστάγια παρουσιάζεται περισσότερο αξιόπιστη. Στα δύο ματς, μάλιστα, που έχει δώσει εκεί με τον Ρουμπέν Μπαράχα στον πάγκο, απέναντι σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Οσασούνα, πανυγήρισε ισάριθμες νίκες με το ίδιο σκορ, 1-0.

Η Βαγιεκάνο από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Χιρόνα. Ιδιαίτερα προβληματική η εικόνα της το τελευταίο διαστημα, έχει συμπληρώσει έξι αγώνες χωρίς νίκη, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ έχασε και στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, απέναντι σε Κάντιθ και Θέλτα. Δύσκολα θα καταφέρει να μπει στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, κυρίως λόγω της αστάθειας που βγάζει, όμως δεν είναι ομάδα που θα κινδυνέψει.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να στηρίξουμε τους γηπεδούχους. Η Βαλένθια έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στην ασταθή το τελευταίο διάστημα Ράγιο Βαγιεκάνο και θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.30. Δείτε όλα τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares