Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 11:14

Στοίχημα: Με τα γκολ στη Νάπολη

Το Τσάμπιονς Λιγκ με τις ρεβάνς για τα προημιτελικά του τραβάει τα βλέμματα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (18/04). Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματική πρόταση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ακόμη και για εκλογές στοίχημα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες αγορές από την ιστοσελίδα μας! Το δυνατό προγνωστικό της ημέρας είναι, λοιπόν, για την αναμέτρηση Νάπολι - Μίλαν, όλες οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Δεν τα κατάφερε στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Νάπολι κόντρα στη Μίλαν και έχασε με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα από τους “Ροσονέρι” το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε προηγηθεί αυτή (4-0) για το πρωτάθλημα. Στο ενδιάμεσο, στη Σέριε Α κέρδισε με 2-1 τη Λέτσε, ενώ έρχεται από “στραβοπάτημα” απέναντι στη Βερόνα με 0-0, όπου πέταξε 2 βαθμούς. Στους δύο τελευταίους αγώνες της εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ κράτησε το “μηδέν” στην εστία, ενώ παράλληλα πέτυχε τέσσερις νίκες, σε καθεμία βρήκε δίχτυα το λιγότερο τρεις φορές.

Από γκέλα στη Σέριε Α προέρχεται και η Μίλαν με ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Μπολόνια. Έτσι, έχασε ευκαιρία να μεγαλώσει την απόσταση από την Ίντερ, στην προσπάθεια για την τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Είχε προηγηθεί και η “λευκή” ισοπαλία τη με την Έμπολι για το πρωτάθλημα. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της, ενώ το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Πάμε και στο στοιχηματικό κομμάτι της αναμέτρησης. Με τον Όσιμεν αναμένεται να παραταχθεί η Νάπολι, που θα δώσει ώθηση στην επίθεση. Από την πλευρά της, η Μίλαν μπορεί να απειλήσει και είναι επικίνδυνη στην κόντρα. Και οι δύο ομάδες μπορούν να βρουν δίχτυα απόψε, αξίζει η επιλογή για το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικα ποδοσφαιρου της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares