Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 12:28

Στοίχημα: Πληρώνει στο 2.30 η Ελλάδα

Μια ημέρα που τραβούν τα βλέμματα αναμετρήσεις εθνικών ομάδων της Ευρώπης είναι η σημερινή Παρασκευή (16/06), με αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024.

Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον και το προγνωστικό που ξεχώρισε το Betarades.gr έρχεται από το παιχνίδι Ελλάδα - Ιρλανδία. Παμε να το δούμε παρακάτω!

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Ελλάδα αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα σε φιλικό με τη Λιθουανία. Έκανε, πάντως, το καθήκον της στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, και επικράτησε με 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και πιο πρόσφατη το 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σημειώσει συνολικά εννιά γκολ. Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της, μάλιστα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση της διοργάνωσης η Ιρλανδία, που ηττήθηκε (0-1) από τη Γαλλία. Είχαν προηγηθεί δυο σερί νίκες σε φιλικές αναμετρήσεις, επί της Λετονίας (3-2) και της Μάλτας (0-1). Το τελευταίο ήταν και το μοναδικό από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της που κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Έχει ηττηθεί στις δύο από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μακριά από την έδρα της, από τις Σκωτία (2-1) και Αρμενία (1-0). Έχει στείλει, πάντως, την μπάλα στα δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα προαναφερόμενα παιχνίδια.

Η Ελλάδα έχει δείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να το πετύχει και κόντρα στην Ιρλανδία, καθώς είναι καλύτερη ομάδα. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares