Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 11:56

Στοίχημα: Στήριξη στην Ιταλία στο 2.40

Στο Nations League στρέφεται σήμερα Πέμπτη το ενδιαφέρον, με το παιχνίδι Ισπανία - Ιταλία να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Παράλληλα δράση έχουμε και στο μπασκετικό κουπόνι, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Nations League, που θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για στοίχημα εκλογές και για όλες τις αγορές για τις ελληνικές εκλογές.

Στις 21:45 στην Ολλανδία η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία σε μονό αγώνα στον ημιτελικό του Nations League. Νέα σελίδα για τη “Φούρια Ρόχα” με τον τεχνικό Ντε λα Φουέντε στον πάγκο της. Στα δύο πρώτα παιχνίδια του στην Εθνική Ισπανίας είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0 της Νορβηγίας, αλλά να χάνει με 2-0 από τη Σκωτία σε παιχνίδια για τα Προκριματικά του επόμενου Euro. Πολλές οι αλλαγές στην ομάδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ισπανών να επιχειρεί αναδόμηση του ρόστερ.

Από την πλευρά της η Ιταλία θέλει να δείξει σε όλους ότι είναι εδώ και να κατακτήσει έναν τίτλο όπως το Nations League, μετά και την αποτυχία της να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Έρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της αδύναμης Μάλτας, είχε προηγηθεί η ήττα από την Αγγλία με 2-1 σε αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro. Πρόκειται σίγουρα για αμφίρροπο παιχνίδι, η Ισπανία βρίσκεται στο ψάξιμο ακόμη με τον Ντε λα Φουέντε στον πάγκο, η Ιταλία δείχνει πιο έτοιμη, πήγε με καλή αποστολή στην Ολλανδία και το σετ αποδόσεων θεωρούμε πως θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Θα στηρίξουμε τους Ιταλούς και θα κρατήσουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.40.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares