Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 12:35

Στοίχημα: Με τα γκολ για διπλασιασμό στο Ολλανδία - Κροατία

Αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα σε ποδόσφαιρο δίνουν οι αγώνες στο κουπόνι της Τετάρτης (14/06).

Ενώ, φυσικά, μπορείτε να ποντάρετε και σε στοίχημα εκλογές καθώς οι ελληνικές πλησιάζουν, με αρκετές επιλογές διαθέσιμες. Από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα τα βλέμματα τραβάει ο ημιτελικός Nations League Ολλανδία - Κροατία. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε!

Για δεύτερη φορά παίρνει μέρος σε τελική φάση του Nations League η Ολλανδία και θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε το 2019. Όταν απέκλεισε την Αγγλία (3-1 στην παράταση) στους ημιτελικούς και πήγε στον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Πορτογαλία εκτός έδρας με 1-0. Προέρχεται από νίκη με 3-0 κόντρα στο Γιβραλτάρ εντός έδρας για τα προκριματικά του Euro τον Μάρτιο. Πάντως, έχασε και με 4-0 από τη Γαλλία, με εικόνα κατώτερη των προσδοκιών. Μετράει τέσσερα διαδοχικά Over 2.5 τελευταία σε ισάριθμα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος.

Η Κροατία τα πήγε πολύ καλά στο Μουντιάλ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Πρόκειται επίσης για μια ποιοτική και δεμένη ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις. Έχει ξεκινήσει τη μάχη της στα προκριματικά του Euro, αρχικά μένοντας εντός έδρας με 1-1 και αντίπαλο την Ουαλία. Έδωσε συνέχεια με νίκη εκτός έδρας επί της Τουρκίας με 2-0 και μια ανώτερη εμφάνιση. Στα πέντε από τα πιο πρόσφατα έξι της ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, έχουν μπει 2-3 γκολ.

Στην έδρα της αγωνίζεται η Ολλανδία, που αναμενόμενα έχει χριστεί ως φαβορί. Από την άλλη, απέναντί της θα βρεθεί η Κροατία που έχει συνοχή και δεν γνωρίζει εύκολα την ήττα. Περιμένουμε παιχνίδι με τέρματα και εκατέρωθεν σκοράρισμα, η επιλογή μας είναι Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares