Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 11:33

Στοίχημα: Καλοπληρώνουν τα γκολ στην Αργεντινή

Μετρημένες οι επιλογές για ακόμη μια ημέρα στο κουπόνι στοιχήματος, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Ατλέτικο Τουκουμάν - Γοδόι Κρουζ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Super League και όχι μόνο, όπως για Άρης Μεταγραφές.

20η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής με την Ατλέτικο Τουκουμάν να αναζητά αντίδραση μετά την ήττα με 2-1 από τη Λανούς. Έβαλε τέλος στο αήττητο σερί δύο αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα κόντρα σε Άρσεναλ Σαραντί (1-0) και Τίγκρε (0-0), με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 25η θέση της κατάταξης.

Με 2-1 της Ιντεπεντιέντε επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική η Γοδόι Κρουζ, που άφησε πίσω της την ήττα με 2-0 από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Έχει ηττηθεί μόλις σε ένα παιχνίδι από τα δέκα τελευταία, φιγουράρει στη 10η θέση της βαθμολογίας. “Καίγονται” για βαθμούς οι γηπεδούχοι, που έχουν σκοράρει στα 8/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, τη στιγμή που η Γοδόι είναι ποιοτικότερη, έχει ψυχολογία και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική λειτουργία της αντιπάλου της. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares