Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 10:55

Στοίχημα: Ανταγωνιστικός στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στην κανονικότητα μετά και τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το Σάββατο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί της Ίντερ με 1-0, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αρκετές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο κουπόνι της Κυριακής (11/06) για στοίχημα, τη στιγμή που το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για τις Παναθηναϊκός Μεταγραφές.

Στις 21:15 στο ΣΕΦ διεξάγεται το τρίτο παιχνίδια της σειράς, μετά το επεισοδιακό 67-65 του ΟΑΚΑ. Μεγάλης κρισιμότητας αγώνας, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το προβάδισμα, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει κάποια αγωνιστικά προβλήματα, με τον Βεζένκοφ να είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει ανακτήσει ψυχολογία μετά τη νίκη στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι, που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 14 ηττών από τον Ολυμπιακό. Θα αγωνιστεί στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι πάνοπλος και αναμένεται να παρουσιαστεί και σήμερα ανταγωνιστικός, όπως και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Έχει το άγχος ο Ολυμπιακός και αμφίβολο τον Βεζένκοφ, σίγουρα όμως είναι ποιοτικότερη ομάδα, ωστόσο οι “πράσινοι” έχουν το μομέντουμ. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, θα πάμε με το Παναθηναϊκός με χάντικαπ (+9.5) σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares