Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 10:51

Στοίχημα: Με το φαβορί Μάντσεστερ Σίτι στο 2.27

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους έφτασε, με το παιχνίδι της χρονιάς, Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ, να διεξάγεται απόψε στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά Champions League.

Στις 22:00 στο “Ατατούρκ” της Κωνσταντινούπολης η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να κλείσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, κατακτώντας το τρεμπλ, μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας. Στο φινάλε της Premier League παρατάχθηκε αδιάφορη και με αλλαγές, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπρέντφορντ, που ήταν η μοναδική στα τελευταία 27 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (21-5-1). Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασε στον τελικό μετά τις πειστικές εμφανίσεις κόντρα σε Μπάγερν (3-0 εντός, 1-1 εκτός) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-1 εκτός, 4-0 εντός).

Από την πλευρά της η Ίντερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει κερδίσει τα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, τερμάτισε στην 3η θέση της Serie A. Στο Champions League έκανε… πλάκα στα ημιτελικά απέναντι στη Μίλαν, την απέκλεισε με 2/2 νίκες και πολύ καλή εικόνα, είχε βατές αποστολές στους προηγούμενους δύο γύρους κόντρα σε Μπενφικα και Πόρτο, τις οποίες απέκλεισε χωρίς ήττα. Ωστόσο, γνωρίζει ότι η σημερινή της αποστολή είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι “πολίτες” βρίσκουν λύσεις από πολλούς παίκτες και με την τρομερή τους πορεία φέτος έχουν δικαιολογημένα τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν υπάρχει αξία στον σκέτο άσσο, θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ και θα ποντάρουμε στο 1 + Over 2.5 σε απόδοση 2.27.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares