Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 13:31

Στοίχημα: Προϋποθέσεις για πολλά γκολ στο Γκενκ

Τα βλέμματα τραβούν δυνατά Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ αυτή την Τετάρτη (02/08), με ρεβάνς για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Γκενκ - Σερβέτ, η ομάδα του ζευγαριού που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μας απασχολεί και στοιχηματικά ο αγώνας, περνάμε τώρα στην ανάλυση και την πρότασή μας.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε στο πρωτάθλημα Βελγίου η Γκενκ, κέρδισε εκτός έδρας με 0-4 τη νεοφώτιστη Μόλενμπεκ με άνεση. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της μετά από δύο επίσημες αναμετρήσεις. Στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ελβετία κόντρα στη Σερβέτ έμεινε στο 1-1. Πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βελγικού πρωταθλήματος. Στα τέσσερα από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal. Ενώ πέντε από αυτές έληξαν με Over 2.5 γκολ.

Έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία η Σερβέτ για το πρωτάθλημα Ελβετίας, με 2-2 και αντίπαλο τη Ζυρίχη, δεν κατάφερε έτσι να κάνει δεύτερη διαδοχική νίκη εκεί. Μετά και την ισοπαλία στο προηγούμενο ματς με την Γκενκ, καλείται να κάνει απόψε την υπερβαση για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της είχαν Goal/Goal. Επιπλέον, στα τέσσερα από τα εφτά πιο πρόσφατα μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ.

Αυτό που ήθελε πήρε στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων η Γκενκ. Βέβαια, η Σερβέτ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους Βέλγους. Περιμένουμε η αναμέτρηση να είναι ανοιχτή και να έχει ρυθμό. Για τον λόγο αυτό, θα επιλέξουμε το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.16.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares