Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 13:04

Στοίχημα: Combo με Άρη για πρόκριση στο 2.21

Ελληνικό ενδιαφέρον έχουν οι ρεβάνς για τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ αυτή την Πέμπτη (03/08). Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - ΠΑΟΚ και Άρης - Αραράτ είναι τα δύο ματς με ομάδες από την Ελλάδα.

Λεπτομέρειες για την πρώτη αναμέτρηση που αναφέραμε θα βρείτε με επίσκεψη στο Betarades.gr, ακολουθεί ανάλυση και δυνατό προγνωστικό για τη δεύτερη παρακάτω.

Μετά από την ισοπαλία 1-1 στην Αρμενία, ο Άρης θα κοιτάξει απόψε να αξιοποιήσει την έδρα του. Ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση και να περάσει στον γ’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, όπου τον περιμένει η Ντινάμο Κιέβου. Αυτή είναι η πέμπτη διαδοχική παρουσία των κίτρινων στην Ευρώπη, που πέρσι τερμάτισαν στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ και πήραν έτσι ευρωπαϊκό εισιτήριο. Να σημειωθεί ότι τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας της Θεσσαλονίκης έληξαν με Goal/Goal.

Έπειτα από το “Χ” εντός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη, η Αραράτ αντέδρασε και πήρε νίκη εκτός για το πρωτάθλημα Αρμενίας κόντρα στην Αραράτ Γερεβάν με 1-3. Για να φτάσει ως τον β’ προκριματικό απέκλεισε την Εγνατία, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι στη ρεβάνς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στον συγκεκριμένο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, μετά το 2021, όταν αποκλείστηκε από τη Σλασκ Βρότσλαβ με 7-5 συνολικό σκορ. Στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal, τρεις από αυτούς είχαν Over 2.5 γκολ.

Τον πρώτο λόγο έχει στην έδρα του ο Άρης, παρόλο που δεν εμφανίστηκε και τόσο πειστικός την προηγούμενη εβδομάδα στην Αρμενία. Αναμένουμε να μπει με αποφασιστικότητα στο ματς και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με τα δεδομένα αυτά, θα ποντάρουμε στο άσσο & Over 2.5 σε απόδοση 2.21.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares