Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 13:09

Στοίχημα: Πληρώνει 2.05 combo στο Σούπερ Καπ Ολλανδίας

Γεμίζει με αγώνες το κουπόνι καθώς σταδιακά ξεκινάει νέα σεζόν σε αρκετά πρωταθλήματα της Ευρώπης και έτσι σήμερα Παρασκευή (04/08) για προγνωστικά ποδοσφαίρου υπάρχουν δυνατές επιλογές.

Το Betarades.gr εντόπισε μια πρόταση με ιδιαίτερη αξία από τον τελικό Σούπερ Καπ Ολλανδία, την αναμέτρηση Φέγενορντ - Αϊντχόφεν. Πάμε να δούμε λεπτομέρειες παρακάτω.

Η Φέγενορντ κατέκτησε το προηγούμενο πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, με μόλις δύο ήττες (25-7-2). Είχε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, με παθητικό 30 γκολ σε 34 παιχνίδια, αλλά και την τρίτη καλύτερη επίθεση, σκοράροντας 81 φορές, ενώ παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Ολλανδός Σλοτ.  Έδωσε έξι φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, με 4-2 από τη γερμανική Χόφενχαϊμ. Στα τρία πιο πρόσφατα, πάντως, σκόραρε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Κέρδισε τις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα (0-1) από τη Φίτεσε.

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Αϊντχόφεν, ενώ κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας, επικρατώντας με 3-2 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1, παρ. 1-1) επί του Άγιαξ. Ήταν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, καθώς σε 34 αγώνες πέτυχε 89 τέρματα. Ο Ολλανδός Μπος είναι ο αντικαταστάτης του Φαν Νίστελροϊ στην τεχνική ηγεσία της. Είχε καλή παρουσία στα φιλικά που έδωσε και στα τέσσερα τελευταία σημείωσε ισάριθμες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-0) επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Εξαιρετικές οι επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της, καθώς κέρδισε τα έξι από τα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Φαβορί λόγω έδρας στον τελικό του Σούπερ Καπ θεωρείται η Φέγενορντ, η Αϊντχόφεν, όμως, το έχει κατακτήσει τις δύο τελευταίες φορές. Έχουν πολλά γκολ τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ και αυτό αναμένεται να έχει ρυθμό και φάσεις. Θα επιλέξουμε τη συνδυαστική πρόταση Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares