Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 14:30

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.85 στο “ Riverside”

Η δράση ξεκινάει σιγά σιγά στα πρωταθλήματα της Ευρώπης όσο προχωράει ο Αύγουστος και σήμερα Σάββατο (05/08) το κουπόνι είναι αισθητά πιο γεμάτο με αγώνες σε σχέση με το τελευταίο διάστημα.

Τα προγνωστικά Αγγλίας έχουν την τιμητική τους, καθώς αρχίζει νέα σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, από όπου έρχεται μια δυνατή επιλογή του Betarades.gr για να σας στείλει στο ταμείο. Συγκεκριμένα, το προγνωστικό μας είναι για την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο - Μίλγουολ. Ας πάμε να το δούμε!

Η τέταρτη θέση, στην οποία τερμάτισε στην κανονική διάρκεια της προηγούμενης Τσάμπιονσιπ η Μίντλεσμπρο, της έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι οφ. Αποκλείστηκε, όμως, (0-0, 0-1) από την Κόβεντρι. Η επίθεση ήταν το μεγάλο της “όπλο”, καθώς είχε τη δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία, με 84 γκολ σε 46 αγώνες. Δεν τα πήγε, ωστόσο, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς είχε παθητικό 56 τερμάτων, το χειρότερο ανάμεσα στις ομάδες της πρώτης εξάδας. Είναι πολύ δυνατή (13-7-3, κανονική διάρκεια) στην έδρα της. Κέρδισε μόλις δύο από τα εφτά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της, ενώ στο πιο πρόσφατο αναδείχτηκε ισόπαλη (2-2) κόντρα στη γαλλική Οσέρ.

Έφτασε πολύ κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ της ανόδου η Μίλγουολ. Ηττήθηκε, όμως, την τελευταία αγωνιστική (3-4) από τη Μπλάκμπερν και τερμάτισε, τελικά, στην όγδοη θέση. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η νίκη της με 3-2 επί της Μπλάκπουλ. Τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ήταν ο απολογισμός της στα εφτά τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της. Πέτυχε, πάντως, γκολ στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα. Έδωσε τέσσερα φιλικά (2-1-1), ενώ  στο τελευταίο  ηττήθηκε (1-2) από τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η Μίντλεσμπρο είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, στα φιλικά προετοιμασίας, όμως, έδειξε ότι δεν έχει διορθώσει τις αδυναμίες της στην άμυνα. Ενώ η Μίλγουολ, από την πλευρά της, σκοράρει με ευκολία. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares