Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 14:52

Στοίχημα: Ματσάρα με γκολ στο Wembley

Το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο ξεκινά τις υποχρεώσεις του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023/24, με το κουπόνι της Κυριακής (06/08) να είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και γεμάτο ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος.

Το παιχνίδι Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από τη σπουδαία αναμέτρηση του “Wembley”, την οποία θα δούμε παρακάτω αναλυτικά.

Νοκ άουτ αναμέτρηση για το Community Shield που διεξάγεται στις 18:00 στο “Wembley”. Με πικρία ολοκληρώθηκε η περασμένη σεζόν για την Άρσεναλ, που έδωσε σκληρή μάχη για την επιστροφή στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από 19 χρόνια, δεν μπόρεσε όμως να αντέξει ως το τέλος την πίεση του πρωταθλητισμού. Ωστόσο, γέμισε εμπειρίες, ελπίζει φέτος ότι θα καταφέρει να ολοκληρώσει ότι δεν μπόρεσε την περασμένη σεζόν, με τον σύλλογο να δαπανά εκατομμύρια σε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Ονειρική η περσινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα αλλά και να γίνει μόλις η 2η ομάδα στην Αγγλία που καταφέρνει να κατακτήσει το τρεμπλ. Στόχος της δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει και φέτος ανάλογη σεζόν, ξεκινά τις υποχρεώσεις της και τη φετινή σεζόν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο στη μεσαία γραμμή υπάρχουν απώλειες, μετά τις αποχωρήσεις των Μαχρέζ και Γκουντογκάν. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρουσιάζεται ως το φαβορί για το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο η Άρσεναλ έχει ενισχυθεί σημαντικά, αναζητά δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν και αναμένεται να βάλει δύσκολα στους “πολίτες”. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.07.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares