Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:54

Στοίχημα: Ξεκίνημα με νίκη για Μπορντό

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (07/08), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι και σήμερα αμέτρητες και ενώ από αύριο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν στη δράση.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Πο - Μπορντό, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας για τις δύο ομάδες, με την Πο να αναζητά φέτος κάτι περισσότερο. Τερμάτισε πέρσι στη 13η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, ελπίζει φέτος ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή πιο εύκολα. Πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ της, προβλημάτισε στα φιλικά προετοιμασίας της, δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα πέντε που έδωσε.

Το πάλεψε μέχρι το τέλος για την άνοδο την περασμένη σεζόν η Μπορντό, ήταν σταθερά δεύτερη, ωστόσο στο τέλος δεν άντεξε στην πίεση, τερμάτισε στην 3η θέση και έχασε το εισιτήριο της ανόδου. Ξεκινάει φέτος τις υποχρεώσεις της ως ένα από τα φαβορί για άνοδο, στόχος της φυσικά δεν είναι άλλος από την επιστροφή στη Ligue 1. Ενισχύθηκε σημαντικά, παρουσίασε καλό πρόσωπο στα φιλικά και θα προσπαθήσει σήμερα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μια Πο, που δεν βρίσκεται στο επίπεδο της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, θα τους στηρίξουμε και θα κρατήσουμε το “διπλό” σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!   

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares