Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 15:13

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στην Τσεστοχόβα

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση, με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα Τρίτη (08/08) και ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει δράση σε Γιουρόπα Λιγκ αλλά και σε πολλές ακόμη διοργανώσεις.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι της “OPAP Arena”, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ πέριξ του γηπέδου. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Ρακόβ - Άρης Λεμεσού, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα και ενώ όλοι οι αγώνες της ημέρας βρίσκονται στην bet365 live.

Στις 21:00 η Ρακόβ υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Πολωνοί, ξεκίνησαν το ταξίδι τους στη διοργάνωση από τον 1ο προκριματικό γύρο και απέκλεισαν Φλόρα Ταλίν και Καραμπάκ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στην Εκστρακλάσα Πολωνίας η Ρακόβ πραγματοποιεί θετικό ξεκίνημα, παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα δύο αγωνιστικών (1-1-0).

Σε σούπερ φόρμα ο Άρης Λεμεσού που ταξίδεψε στην Πολωνία με την καλύτερη ψυχολογία. Ξεκίνησε με τίτλο τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας στο Σούπερ Καπ, ενώ με εντυπωσιακές εμφανίσεις και δύο νίκες (6-2, 3-5) απέκλεισε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντουμ, παίζουν επιθετικά, σκοράρουν με ευκολία αλλά και δέχονται γκολ. Με βάση την εικόνα που έχουν παρουσιάσει, περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.00. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!  

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares