Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 11:58

Στοίχημα: Μοιρασμένο το 1ο μέρος στη Λεωφόρο στο 2.15

Ο τρίτος προκριματικός του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και οι αγώνες του μονοπωλούν το ενδιαφέρον σήμερα Τετάρτη (09/08).

Από το ΠΑΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ που είναι το πρώτο ματς του ζευγαριού για τη φάση αυτή της διοργάνωσης, έρχεται η δυνατή επιλογή του Betarades.gr, με προγνωστικό που έχει ιδιαίτερη αξία. Πάμε να το δούμε παρακάτω!

Από την ισοπαλία 2-2 εντός έδρας με τη Ντνίπρο έρχεται ο Παναθηναϊκός, για τον προηγούμενο γύρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 1-3 υπέρ του στο πρώτο ματς του ζευγαριού πήρε με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση. Ο απολογισμός του στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του για τα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι 2-2-2. Ακόμη, έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες του, επίσημους και φιλικούς.

Πιο πρόσφατα, η Μαρσέιγ γνώρισε φιλική ήττα με 1-2 στην έδρα της με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν. Νέα αρχή κάνει η ομάδα, πολλές οι αλλαγές, πλέον στον πάγκο της κάθεται ο Μαρθελίνο. Πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση της Λιγκ 1, παίζει προκριματικά για τους ομίλους για πρώτη φορά μετά από το 2008. Στα καλοκαιρινά φιλικά, εκτός από τη Λεβερκούζεν έχασε και από την Έουπεν (0-1), ενώ κέρδισε Βαλβάικ (1-0) και Νιμ (2-0). Τα τρία από τα τέσσερα φιλικά της, δηλαδή, είχαν Under 2.5 γκολ.

Είναι δύσκολος αντίπαλος η Μαρσέιγ, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανεβάσει επίπεδο για να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί η γαλλική ομάδα να διαθέτει ποιότητα, ωστόσο με τις πολλές αλλαγές που έκανε ψάχνει ακόμη τα πατήματά της. Οι πράσινοι αναμένονται να είναι προσεκτικοί από την πλευρά τους, επομένως θα επιλέξουμε X στο ημίχρονο σε απόδοση 2.15.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares