Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 12:12

Στοίχημα: Προκαλεί Combo 2.15 στο “St. James' Park”

Συνεχίζονται οι πρεμιέρες σε πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά την Ευρώπη, με δυνατούς αγώνες το Σάββατο (12/08).

Μπορείτε να βρείτε όλα τα παιχνίδια της ημέρας στο betshop με πλήθος αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ξεχωρίζει προγνωστικό από την Πρέμιερ Λιγκ, για την αναμέτρηση Νιούκαστλ - Άστον Βίλα. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Εξαιρετική η προηγούμενη σεζόν για τη Νιούκαστλ, που κατέκτησε την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ. Και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια. Παράμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Χάου ενώ στην έδρα της ηττήθηκε μόλις σε δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα (11-6-2), με τελευταίο το 0-2 από την Άρσεναλ. Ακόμη, στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, έχει πετύχει 17 τέρματα. Μόνο, όμως, στους τρεις από τους προαναφερθέντες αγώνες, κράτησε ανέπαφη την εστία της.  Εντυπωσίασε στα φιλικά παιχνίδια, με δυο ισοπαλίες και πέντε νίκες, ενώ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, συνέτριψε με 4-0 τη Βιγιαρεάλ.

Μεταμορφώθηκε αγωνιστικά η Άστον Βίλα, μετά την αντικατάσταση του Τζέραρντ από τον Έμερι τον Νοέμβριο, τερμάτισε 7η στην Πρέμιερ Λιγκ και πήρε εισιτήριο για το Europa Conference League. Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει στον πάγκο της. Ολοκλήρωσε αήττητη τον κύκλο των αγώνων προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες, με πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Βαλένθια. Έχει απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στα οκτώ τελευταία επίσημα ματς μακριά από την έδρα της. Στα εννιά από τα έντεκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της, μάλιστα, κατάφερε να πετύχει γκολ.

Με υψηλούς στόχους ξεκινούν τη νέα σεζόν αμφότερες, ενώ στο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας, σημειώθηκαν έξι γκολ (3-3). Αναμένεται “χορταστικό” παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες και στην επίσημη πρεμιέρα τους. Θα πάμε με τη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares