Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 12:32

Στοίχημα: Πρεμιέρα με πολλά γκολ για Μπρέντφορντ & Τότεναμ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (13/08), με το βλέμμα να στρέφεται σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα.

Οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Μπρέντφορντ - Τότεναμ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην betshop. Πάμε να αναλύσουμε τη σημερινή μας πρόταση.

Στις 16:00 στο Gtech Community Stadium η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική της Premier League. Άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις την περσινή σεζόν η Μπρέντφορντ, που τερμάτισε στην 9η θέση του πρωταθλήματος, κάνοντας τα τελευταία χρόνια σταθερά βήματα ανόδου. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει και ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει φέτος. Ο τεχνικός Τόμας Φρανκ θα βρίσκεται για 6η σεζόν στον πάγκο της, πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο σοβαρές ομάδες της κατηγορίας. Μεγάλο πλήγμα η τιμωρία του αρχισκόρερ Τόνι από την Ομοσπονδία για τον παράνομο στοιχηματισμό του, θα επιστρέψει με το νέο έτος.

Η Τότεναμ από την πλευρά της θέλει να αφήσει στην άκρη την περσινή άκρως… αποτυχημένη σεζόν, καθώς έπειτα από 14 χρόνια έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αναζητά ένα νέο ξεκίνημα, στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο τεχνικός Ποστέκογλου, ωστόσο η πρόσφατη αποχώρηση του ηγέτη της, Χάρι Κέιν, με προορισμό την Μπάγερν ήρθε για να ταράξει το κλίμα. Έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι, ωστόσο το κενό του Κέιν είναι δυσαναπλήρωτο. Όσο για το σημερινό παιχνίδι Μπρέντφορντ και Τότεναμ θα παραταχθούν χωρίς τους ηγέτες και αρχισκόρερ τους, ωστόσο περιμένουμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πλούσιο σε γκολ και φάσεις. Θα κρατήσουμε το συνδυαστικό G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!    

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares