Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 13:04

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.95 στο Ζάγκρεμπ

Τα βλέμματα στρέφονται σε αγώνες και προγνωστικά champions league αυτή την Τρίτη, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον και το Betarades.gr ποντάρει σε δυνατή επιλογή για την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ, την πρώτη του ζευγαριού για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στο γήπεδο της Ένωσης την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή και θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Ας τσεκάρουμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Από εντός έδρας ισοπαλία (0-0) έρχεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Γκόριτσα για το πρωτάθλημα Α’ Κροατίας, πριν από ένα δεκαήμερο. Όπως αναφέραμε, ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας με την ΑΕΚ στην Αθήνα αναβλήθηκε λόγω των τραγικών γεγονότων, ενώ δεν έπαιξε και στο εγχώριο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα κόντρα στην Αστάνα, την κέρδισε δύο φορές με συνολικό σκορ 6-0. Σχεδόν πάντα έχει παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 2007, με εξαίρεση μια χρονιά. Μετράει έξι επίσημα ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό (4-1-1). Έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία από αυτά.

Να διαχειριστεί τις σοκαριστικές εξελίξεις της εβδομάδας που προηγήθηκε καλείται η ΑΕΚ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τελευταία επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τράμπζονσπορ εκτός έδρας με 3-1 στις 30 Ιουλίου. Γενικά, είχε καλή εικόνα στα φιλικά της, με τέσσερις σερί νίκες, πέρα από αυτή που αναφέραμε και κόντρα σε Βόλο (3-0), Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-0) και Αντβέρπ (3-0). Και στα τέσσερα αυτά ματς σημειώθηκαν, δηλαδή, Over 2.5 γκολ. Πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, με μόνο έξι ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δεχτεί τέρμα στα πιο πρόσφατα έξι παιχνίδια για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι άγνωστο το πώς θα επηρεαστούν οι δύο αντίπαλοι από τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας. Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες, η ΑΕΚ στοχεύει στο να βγάλει εγωισμό σε μια έδρα που δεν είναι εύκολη. Από την άλλη, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της. Αναμένουμε παιχνίδι με ρυθμό, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares