Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 11:27

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στον τελικό του “Γ. Καραϊσκάκης”

Μετά τη σπουδαία χθεσινή βραδιά για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το βλέμμα στρέφεται σήμερα στον μεγάλο τελικό του UEFA Σούπερ Καπ, Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη, που διεξάγεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ενώ αύριο και πάλι το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, καθώς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης μάχονται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa & Conference League.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα Τετάρτη (16/08) πρόταση με αξία από τον τελικό του Σούπερ Καπ, ένα παιχνίδι που θα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Γ. Καραϊσκάκης” η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη στον τελικό του Σούπερ Καπ. Πρόκειται για νοκ - άουτ αναμέτρηση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ξεκίνημα με το δεξί στην Premier League για τους “πολίτες”, καθώς επικράτησαν με 3-0 εκτός έδρας της Μπέρνλι, με τον Χάαλαντ να σκοράρει δύο τέρματα, ωστόσο το παιχνίδι σημαδεύτηκε για τη Σίτι από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντε Μπρόινε. Απόψε πραγματοποιεί την παρθενική συμμετοχή της στο UEFA Super Cup, γίνεται η 40η ομάδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο, 7η εκπρόσωπος από την Αγγλία. 13-6-10 το ρεκόρ της απέναντι σε ισπανικές ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα εν γένει.

Από την πλευρά της η Σεβίλλη δεν κατάφερε να ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις της στη La Liga, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 εντός έδρας από τη Βαλένθια. Απόψε δίνει το παρών στο UEFA Super Cup για 7η φορά στην ιστορία της. Κατέκτησε το τρόπαιο στην πρώτη της συμμετοχή το 2006 κερδίζοντας 3-0 την Μπαρτσελόνα, αλλά έκτοτε απέτυχε και στις 5 ακόλουθες περιπτώσεις. Ο αποψινός τελικός έχει σίγουρα φαβορί και αυτό είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο ταλαιπωρείται από σημαντικές απουσίες. Διαθέτει εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια η πολυνίκης του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη και μπορεί να βοηθήσει στο να γίνει ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 2.02.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares