Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 14:43

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.85 στο Γκενκ

Έντονο είναι το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα Πέμπτη (17/08) με το παιχνίδι ΓΚΕΝΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να είναι στο πρόγραμμα, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενώ και ΠΑΟΚ και Άρης δίνουν τις μάχες τους στο Κόνφερενς Λιγκ. Για την αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ που αναφέραμε έρχεται δυνατό προγνωστικό του Betarades.gr. Πάμε να το δούμε παρακάτω.

Επιστροφή στις νίκες για τη Γκενκ, που για το πρωτάθλημα Α’ Βελγίου επικράτησε με 1-0 επί της Σερκλ Μπριζ. Είχαν προηγηθεί δύο σερί ήττες, με 1-0 από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και με 1-0 από την Έουπεν, για το πρωτάθλημα. Μια ήττα, τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες με πιο πρόσφατη το 3-1 επί της Κλαμπ Μπριζ, είναι ο απολογισμός στα έξι τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της. Κατάφερε να πετύχει γκολ στους πέντε από τους έξι προαναφερθέντες αγώνες. Σε κανέναν εξ αυτών, όμως, δεν διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για την τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς με τη Γκενκ. Καλή η παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας, με δυο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, με 2-0 από τη Νόριτς. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του. Ήταν η πιο παραγωγική ομάδα στην προηγούμενη Σούπερ Λιγκ, έχοντας πετύχει 70 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις. Έχει πετύχει γκολ στα εφτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα επίσημα ματς, με εξαίρεση το 0-0 με την ΑΕΚ. Στα πέντε εξ αυτών, μάλιστα, κράτησε και το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η Γκενκ δημιουργεί ευκαιρίες και έχει ρυθμό στα παιχνίδια στην έδρα της. Όμως, η άμυνα της δεν εμπνέει σιγουριά και ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να το εκμεταλλευτεί. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares