Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 09:38

Στοίχημα: Με το φαβορί Άρσεναλ στο 2.10

Έπειτα από ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό σαββατοκύριακο οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (21/08) και ενώ από αύριο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Δράση έχουμε σήμερα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το Betarades.gr για τα πάντα γύρω από το Μουντομπάσκετ 2023, με όλο το πρόγραμμα, τα ρόστερ των εθνικών ομάδων και φυσικά προγνωστικά μπάσκετ.

Στις 22:00 στο “Selhurst Park” η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Άρσεναλ για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την Κρίσταλ Πάλας, καθώς πέρασε αλώβητη στην πρεμιέρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0. Αήττητοι οι “αετοί” εντός έδρας από τότε που επέστρεψε ο 75χρονος τεχνικός, Ρόι Χόντσον, έκλεισαν την περασμένη σεζόν με 3-2-0 σερί.

Ξεκίνημα με το δεξί στη σεζόν και για την Άρσεναλ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εντός έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ. Προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ, μείωσαν στο 81’ οι φιλοξενούμενοι, αγχώθηκε αλλά κατάφερε να κρατήσει τους τρεις βαθμούς μέχρι το τέλος η ομάδα του Αρτέτα, σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο. Έδειξε καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα η Κρίσταλ Πάλας, θέλει απόψε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην Άρσεναλ εκτοξεύεται. Οι “κανονιέρηδες” έχουν τον τίτλο του φαβορί, περιμένουμε πως θα τον επιβεβαιώσουν και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares