Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 11:37

Στοίχημα: Με την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο 2.42

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση με το κουπόνι παμε στοιχημα της Τρίτης να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και το παιχνίδι Αντβέρπ - ΑΕΚ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο παιχνίδι της Ένωσης για τα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο και θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Bosuilstadion” η πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, υποδέχεται την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αντβέρπ κατέκτησε πέρσι το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας της, απόψε δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στη φετινή σεζόν, ενώ στο πρωτάθλημα μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών έχει απολογισμό 2-1-1. Ιστορικά για την ίδια τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ψάχνει το παρθενικό εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έρχεται από μια ασύλληπτη πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 2-0. Με ψυχή κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με το τελικό 2-2 να της χαρίζει το εισιτήριο της πρόκρισης, σε μια φορτισμένη αναμέτρηση που εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές, εξαιτίας και των όσων είχαν προηγηθεί. Η Ένωση δεν είχε πολύ χρόνο να προετοιμαστεί, ωστόσο ταξίδεψε στο Βέλγιο με τρομερή ψυχολογία, μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αποψινού αγώνα και περιμένουμε ότι θα επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της κόντρα στην Αντβέρπ. Επιλογή μας το 2(DNB) σε απόδοση 2.42.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares