Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 12:58

Στοίχημα: Στήριγμα στο φαβορί Ολυμπιακό

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (24/08) με τα παιχνίδια Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα.

Αμέτρητες οι ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι για τα play-offs του Europa League, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τσουκαρίτσκι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play-offs του Europa League και στόχος του δεν είναι άλλος από το να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γκενκ στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (1-0, 1-1), ενώ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι έχοντας τον τίτλο του φαβορί, κάθε άλλο εκτός της πρόκρισης θα είναι αποτυχία.

Από την πλευρά της η Τσουκαρίτσκι ξεκινάει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις απευθείας από τα play-offs, γνωρίζοντας πως η αποστολή της κόντρα στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πρόκειται για ομάδα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στην Ευρώπη, είναι η έβδομη παρουσία της μετά το 2014, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους διοργάνωσης, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ πάνω από μια πρόκριση! Έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σερβίας, μετά το πέρασμα τεσσάρων αγωνιστικών έχει απολογισμό (2-1-1), στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε με 3-0 από τη Νόβι Μπέογκραντ. Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Τσουκαρίτσκι, μια άσημη και άβγαλτη ομάδα απ’ τη Σερβία, που δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οφείλει να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα και να είναι άνετος στη ρεβάνς. Θα κρατησουμε το συνδυαστικό 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.05, καθώς θεωρούμε ότι το σκορ δε θα πάει ψηλά.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares