Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 13:27

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.97 στην Καισαριανή

Θυμίζει Σαββατοκύριακο το κουπόνι της Τετάρτης (27/09) με το πλήθος αγώνων που περιλαμβάνει. Θα βρείτε σε ελκυστικές αποδόσεις τα ματς της ημέρας στην bwin.

Το Betarades.gr ξεχώρισε επιλογή από την εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι Κηφισιά - Λαμία, που βλέπετε παρακάτω.

Από ήττα εκτός έδρας με 4-0 κόντρα στον Ολυμπιακό έρχεται η Κηφισιά για τη Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που έχασε τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Εξαίρεση η ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό με το “χορταστικό” 4-4 και τη νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου. Στην κατηγορία, είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal.

Η Λαμία έχασε με 2-0 από τον Πανσερραϊκό μακριά από το γήπεδό της πιο πρόσφατα. Ήταν η δεύτερη ήττα της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, προηγουμένως είχε φέρει 2-2 με τον ΟΦΗ εντός, και νωρίτερα είχε ηττηθεί με 4-0 από τον Ολυμπιακό εκτός. Το ρεκόρ της είναι 1-2-2 τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Οι τρεις από τις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα έληξαν με Over 2.5.

Αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα η Κηφισιά και δέχεται εύκολα γκολ. Από κακή εμφάνιση έρχεται η Λαμία και είναι σε θέση να βγάλει αντίδραση. Αναμένουμε παιχνίδι με τέρματα και θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares