Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 15:38

Στοίχημα: Στήριξη στη Μίλαν με κάλυψη στο 2.18

Τα προγνωστικά Champions League τραβούν το ενδιαφέρον των παικτών στοιχήματος σήμερα Τετάρτη (04/10). Το Betarades.gr ξεχώρισε δυνατή επιλογή από τη λαμπερή διοργάνωση και την αναμέτρηση Ντόρτμουντ - Μίλαν.

Από νίκη έρχεται η Ντόρτμουντ, που επικράτησε με 1-3 εκτός έδρας κόντρα στη Χόφενχαϊμ για την Μπουντεσλίγκα. Παραμένει αήττητη στο γερμανικό πρωτάθλημα με απολογισμό 4-2-0 και έχει φτάσει εκεί τις τρεις διαδοχικές νίκες. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας με 2-0. Το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ τα τέσσερα από τα έξι τελευταία έληξαν με Goal/Goal.

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα εντός έδρας η Μίλαν και κέρδισε με 2-0 τη Λάτσιο για τη Σέριε Α, στον πιο πρόσφατο αγώνα που έδωσε. Αυτή ήταν η τρίτη σερί της νίκη και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ίντερ. Την 1η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στη “λευκή” ισοπαλία με τη Νιούκαστλ εντός έδρας. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Κερδίζει μεν η Ντόρτμουντ, ωστόσο δεν εμφανίζεται πειστική. Η Μίλαν μάλλον αδικείται από τις αποδόσεις, που θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες. Με τα δεδομένα αυτά, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares