Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:39

Στοίχημα: Αγγλικό combo με γκολ σε απόδοση 2.05

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (10/10), ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για τα προκριματικά Euro.

Μπορείτε να παίξετε, φυσικά, ποντάρετε στο betshop casino live και να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό με επίσκεψη στο Betarades.gr. Ενδιαφέρουσα πρόταση για στοίχημα έρχεται από την Αγγλία και το Λιγκ Τρόφι, συγκεκριμένα για τον αγώνα Σάλφορντ Σίτι - Στόκπορτ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Έχει ανέβει αγωνιστικά η Σάλφορντ, που παίζει στη Λιγκ 2, τελευταία κέρδισε με 4-2 την Κρου εντός έδρας, μάλιστα με ανατροπή. Σημείωσε, έτσι, την τρίτη σερί νίκη της και τη δεύτερη στο γήπεδό της, μετά από τέσσερα ματς που δεν είχε κατορθώσει να νικήσει εκεί. Βρίσκεται στο -4 από την επτάδα που χαρίζει άνοδο και αποτελεί στόχο της. Τα πέντε από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας είχαν Over 2.5 γκολ, ενώ στα έξι από αυτά σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Εντυπωσιάζει η πορεία της Στόκπορτ, που αγωνίζεται επίσης στη Λιγκ 2, έρχεται από νίκη επί της Ντόνκαστερ με 1-0 εντός έδρας. Έχει φτάσει αισίως τις έξι διαδοχικές νίκες. Έπειτα από ένα αρνητικό ξεκίνημα της σεζόν, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση και το -1 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στις πέντε από τις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ και σε όλες επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται σχετικά εύκολα γκολ, αναμένουμε και ο μεταξύ τους αγώνας απόψε να έχει τέρματα. Θα προτιμήσουμε τη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares