Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 12:48

Στοίχημα: Συνδυαστικά με 2.25 στο Κύπελλο Ελλάδας

Λίγοι είναι οι αγώνες στο κουπονι στοιχηματος της Τετάρτης (11/10) εν αναμονή και των αναμετρήσεων εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro, που ξεκινούν ξανά από αύριο.

Και πάλι το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με αξία, συγκεκριμένα μια συνδυαστική επιλογή από το Κύπελλο Ελλάδας και το παιχνίδι Διαγόρας - Παναιτωλικός. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω!

Από εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Αιγάλεω με 2-0 για το Κύπελλο έρχεται ο Διαγόρας. Χρειάστηκε την παράταση για να πάρει την πρόκριση, επιβλήθηκε στον έξτρα χρόνο με δύο γκολ του Μανιά. Προηγήθηκε η νίκη απέναντι στην ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα εντός έδρας με 2-1. Ενώ στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 μακριά από το γήπεδό του από τον Γιούχτα.

Έχασε από την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός με 3-0 εκτός έδρας την περασμένη Κυριακή σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο στον πάγκο του για τον Γιάννη Πετράκη. Μετράει πλέον τέσσερις ήττες στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Δεν έχει νίκη, μάλιστα, σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και έχει δεχτεί τέρμα σε έξι από αυτές.

Είναι το φαβορί ο Παναιτωλικός, αν και έχει αρκετές απουσίες, ωστόσο ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Είναι σε θέση να τον δυσκολέψει ο Διαγόρας, μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός. Περιμένουμε ο αγώνας να έχει γκολ και προς τα εκεί θα κινηθούμε για την επιλογή μας. Θα προτιμήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares