Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 11:32

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στην “OPAP Arena”

Το ενδιαφέρον για ακόμη μια ημέρα μονοπωλούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024, με το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία να ξεχωρίζει από το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη σπουδαία αναμέτρηση της “OPAP Arena” και ενώ εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες αλλά και για τα live casino Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Στις 21:45 στην “OPAP Arena” η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ολλανδία, ψάχνοντας τη νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με την πρόκριση. Πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας, που ήταν η δεύτερη διαδοχική, καθώς προηγήθηκε η άνετη επικράτηση επί του Γιβραλτάρ με 5-0. Με 12 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση και στο -6 από τη Γαλλία και πλέον ορίζει την τύχη της.

Στην 3η θέση του γκρουπ με εννέα βαθμούς η Ολλανδία, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γαλλία. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες, μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 3-0-2, ακολουθούν τα παιχνίδια με Ιρλανδία εντός και με το Γιβραλτάρ εκτός έδρας. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αγωνιστεί στο αποψινό κρίσιμο παιχνίδι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει μπροστά του τεράστια ευκαιρία να κερδίσει και να βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση, μπορεί να βρει απόψε γκολ, κόντρα σε μια Ολλανδία που δύσκολα μένει στο μηδέν, σκοράροντας με τρομερή ευκολία. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares