Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 10:47

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.17 Αγγλία και Ιταλία

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 στο κουπόνι πάμε στοίχημα τραβούν και σήμερα Τρίτη (17/10) το ενδιαφέρον, όπως συμβαίνει τις τελευταίες μέρες. Ξεχωρίζει η στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr για την αναμέτρηση Αγγλία - Ιταλία. Πάμε να δούμε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Η Αγγλία τελευταία πέτυχε φιλική νίκη κόντρα στην Αυστραλία με 1-0. Όσο για τα προκριματικά Euro 2024, ακόμη και αν χάσει απόψε, τον Νοέμβριο αντιμετωπίζει την Μάλτα εντός και τη Βόρεια Μακεδονία εκτός, οπότε έχει σχεδόν εξασφαλισμένη θέση στα τελικά της διοργάνωσης. Πιο πρόσφατο επίσημο ματς της ήταν αυτό με την Ουκρανία (1-1), αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχασε βαθμούς στον όμιλο. Έχει πετύχει 2+ γκολ στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε προκριματικά Euro.

Από εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Μάλτας έρχεται η Ιταλία. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με την Ουκρανία, στοχεύει στο να αποφύγει να είναι “τελικός” για την πρόκριση η αναμέτρηση  μαζί της στις 20 Νοεμβρίου. Πριν από αυτό, για τα προκριματικά Euro 2024 και πάλι, φιλοξενεί τη Βόρεια Μακεδονία. Το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ενώ σκόραρε 2+ στα εφτά από τα οχτώ τελευταία εκτός έδρας ματς της σε προκριματική φάση Euro.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η Αγγλία, ωστόσο στοιχηματικά αξία έχει επιλογή για γκολ. Καθώς η Ιταλία διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί επίσης να βρει τα δίχτυα. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.17.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares