Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 14:11

Στοίχημα: Πληρώνουν στο 2.00 τα γκολ στο Κλάσικο

Συναρπαστική είναι η δράση στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (28/10), με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Όλοι οι αγώνες σήμερα προσφέρονται από τη winmasters με πλήθος αγορών. Ξεχωρίζει το σπουδαίο Κλάσικο στη Λα Λίγκα, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης, από όπου έρχεται και δυνατό προγνωστικό του Betarades.gr.

Πέτυχε την τρίτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα, με 2-1 επί της Σαχτάρ. Νίκη σημείωσε τελευταία και στη Λα Λίγκα, με 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχε γκελάρει απέναντι στη Γρανάδα, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2. Ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της, καθώς έχει κερδίσει τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Πετυχαίνει γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας σημειώσει συνολικά 17, στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της. Στους τέσσερις εξ αυτών, μάλιστα, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Το απόλυτο στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 2-1 επί της Μπράγκα στην Πορτογαλία. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της, σε Ισπανία και Ευρώπη, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία 1-1 με τη Σεβίλλη. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 3-1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, είναι ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μακριά από το γήπεδό της, μάλιστα, έχει σημειώσει δύο τέρματα, τουλάχιστον. Μόνο σε ένα εξ αυτών, όμως, διατήρησε το μηδέν.

Σημαντικό για τη βαθμολογία αλλά και το γόητρο το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας. Έχουν φοβερή ποιότητα και οι δύο αντίπαλοι, προέρχονται από θετικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Αναμένουμε το Κλάσικο να έχει ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ. Θα ποντάρουμε στο Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares