Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 10:35

Στοίχημα: Περνάει από το “Old Trafford” η Σίτι

Κάτι περισσότερο από συναρπαστικό είναι το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (29/10) με δράση στην ελληνική Super League, σπουδαία παιχνίδια στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και αμείωτη δράση σε όλες τις ποδοσφαιρικές λίγκες του πλανήτη.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην interwetten.

10η Αγωνιστική στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στις 17:30. Το εμπόδιο της Κοπεγχάγης με 1-0 κατάφερε να ξεπεράσει η Γιουνάιτεντ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους “κόκκινους διαβόλους”, καθώς προηγήθηκαν αυτές κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-1) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-2), με 15 βαθμούς βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης.

Εύκολα το εμπόδιο της Γιουνγκ Μπόις με 3-1 εκτός έδρας ξεπέρασε μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, που σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, καθώς προηγήθηκε αυτή κόντρα στην Μπράιτον (2-1). Βρίσκεται στην 3η θέση με 21 βαθμούς, στο -3 από την Άρσεναλ αλλά και στο -5 από την πρωτοπόρο Τότεναμ. Όσο για το σημερινό μεταξύ τους ντέρμπι, δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Γιουνάιτεντ δεν έχει ισορροπία στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με την ομάδα του Γκουαρδιόλα που είναι σχεδόν πλήρης και έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί. Περιμένουμε νίκη “πολιτών” με πειστική εμφάνιση και θα κρατήσουμε το Μάντσεστερ Σίτι -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares